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Question for written answer E-009083/2015 

to the Commission 
Rule 130 

Jutta Steinruck (S&D) 

Subject: Question No 2 on call for proposals VP/2015/008 

Article 22 of Regulation (EU) No 1296/2013 (‘EaSI’) states that when ‘activities under the EURES axis 
are financed following a call for proposals, they may receive Union co-financing which shall not 
exceed, as a general rule, 95 % of the total eligible expenditure. Any financial support in excess of this 
ceiling shall only be granted in duly justified exceptional circumstances’. Call for proposals 
VP/2015/008 states that Commission co-financing will not exceed 90% of the total eligible expenditure, 
however. 

How does the Commission justify the reduction in co-financing provided for in this call for proposals? 


