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Question for written answer E-009405/2015 

to the Commission 
Rule 130 

Davor Ivo Stier (PPE) 

Subject: Translation in DG DEVCO 

For the purposes of cooperation, many developing countries use French as their working language. 
That being the case, can the Commission explain why its website, or, to be more precise, the DG 
DEVCO website, does not have any translations into French? What can the Commission do about 
this? 


