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Question for written answer E-010217/2015 

to the Commission 
Rule 130 

Richard Sulík (ECR) 

Subject: Short-term Statistics Regulation and micro-enterprises 

What specific data on micro-enterprises do Member States need to provide in accordance with 
Regulation No 1165/1998 on short-term statistics? More particularly, for which variables do micro-
enterprises have to be included in data collection and how often is it necessary to provide such 
figures? 

Do all micro-enterprises need to be included in data collection? If not, what is the minimum percentage 
of micro-enterprises necessary to include in statistics to make such data relevant for the purposes of 
the above regulation? 


