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Question for written answer E-012024/2015 

to the Commission 
Rule 130 

Jean Lambert (Verts/ALE) 

Subject: Access to mortgage finance for EU nationals working as diplomats abroad 

Is it lawful for financial institutions, and specifically commercial private banks, in one Member State (A) 
to deny nationals of another Member State (B) access to mortgage finance (for the purchase of a 
property in Member State A) on the basis that those nationals of Member State B hold diplomatic 
status in a non-EU country? 

 


