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Question for written answer E-012074/2015 

to the Commission 
Rule 130 

Hugues Bayet (S&D) 

Subject: Topics for discussion at meetings with non-confessional associations 

Under Article 17 of the Lisbon Treaty, the Commission holds meetings with churches and non-
confessional associations. 

So far, the topics to be discussed at these meetings have been decided by the Commission. 

Would it be possible to decide the topic or topics for discussion at these meetings in consultation with 
the associations concerned, in order to take better account of their concerns? What would be the 
procedure for doing so? The interpretations provided by the Commission in the more distant past 
seem to suggest that this was indeed under consideration. 


