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Question for written answer E-006681/2016 

to the Commission 
Rule 130 

Syed Kamall (ECR) 

Subject: Burka ban 

I have been contacted by a constituent who is concerned about the ban on women wearing the burka 
in public currently being enforced in France in accordance with this core principle of laïcité. 

My constituent wonders whether singling out Muslim women in terms of the clothes they choose to 
wear is legal. 

Does the ban on women wearing the burka in France contravene any EU laws? 

 


