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Question for written answer E-002652/2017 

to the Council 
Rule 130 

José Ignacio Salafranca Sánchez-Neyra (PPE) 

Subject: Concept of justified carry-overs 

In point 23 of its report, ‘Summary of results from the Court’s annual audits of the European Agencies 
and other bodies for the financial year 2015’ (2016/C 449/01), the Court of Auditors States that ‘it 
would be beneficial to elaborate an agreed upon concept of a “justified carry-over”’. 

Does the Council plan to define the concept of a justified carry-over with a view to amending the 
information that is found in the agencies’ SARs on carry-overs? 

 


