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Question for written answer E-004065/2017 

to the Commission 
Rule 130 

Ole Christensen (S&D) 

Subject: Residence requirement for EU citizens residing in a Member State other than their own 

In Denmark a group of EU citizens have no address in Denmark (no permanent, hotel, campsite or 
other temporary residence) and so they are homeless and live in the streets or in camps in parks. 

Is it possible, under current EU rules, to require a permanent or temporary address for EU citizens 
residing in a Member State other than their own? 

 


