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Question for written answer E-005437/2017 

to the Commission 
Rule 130 

Nessa Childers (S&D) 

Subject: Taxation of computers above a certain size 

The Irish Government is proposing to introduce a licence fee or tax on PCs, laptops and tablet devices 
measuring more than 27.94 cm. 

Could the Commission indicate whether the introduction of such a levy or tax would run contrary to the 
requirements of EU law? 


