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Question for written answer E-005940/2017 

to the Commission 
Rule 130 

Ole Christensen (S&D) 

Subject: Non-designation of Romanian programme authorities 

In its answer to question E-001161/17, the Commission writes that ‘Romania...still has to complete 
designation of programmes’ authorities, thus meanwhile the Commission cannot reimburse any 
expenditure incurred by this M[ember] S[tate]’. 

Can the Commission please specify which programme authorities Romania has not yet designated? 

Within what specific funding areas has the Commission therefore been unable to reimburse 
expenditure incurred by Romania? 

What does the fact that programme’s authorities have not been designated have to do with enabling 
people in Romania to apply to the EU for funding? 

 


