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Question for written answer E-002557/2018 

to the Commission 
Rule 130 

Richard Sulík (ECR) 

Subject: Transfer pricing in EU law 

1. If a Member State were to completely abolish national transfer pricing legislation, would it be 
contrary to the acquis communautaire? 

2. Is there a generally binding regulation, document or other communication drawn up at EU 
level that requires or recommends the application of transfer pricing not only for transactions 
between foreign dependants, but also for transactions between dependants residing in the 
same EU Member State? 

 


