Question for written answer E-003464/2018/rev.1
to the Commission
Rule 130
Jens Rohde (ALDE)
Subject:	Article 3 of the Treaty of Lisbon with regard to the rights of the child
Could the Commission comment on the scope of Article 3 of the Treaty of Lisbon with regard to the rights of the child? Is it in breach of the Treaty if a Member State government actively plays a part, for political reasons, in denying children decent living conditions in removal centres, for instance, where asylum seekers whose applications have been rejected must reside until they are sent back to their countries?
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