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Question for written answer E-004888/2018 

to the Commission 
Rule 130 

Karin Kadenbach (S&D) 

Subject: Fuel in work equipment with two-stroke engines 

(1) Is it stipulated under REACH that only fuels with a benzene content not exceeding 0.1% can 
be used in engines of category NRS and NRSh pursuant to Regulation (EU) 2016/1628? 

(2) Is there an obligation to use benzene-free fuels in such engines as far as possible so that the 
replacement requirement in Article 4 of Directive 2004/37/EC is complied with? 


