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Question for written answer P-010471/2014 

to the Commission 
Rule 130 

Steven Woolfe (EFDD) 

Subject: VAT (cross-border sales within the single market) 

If a UK business charges VAT to a customer in another Member State but does not charge VAT for 
the same product or service (delivered in the same way) to a UK customer, would the Commission 
regard such conduct as in any way discriminatory? 


