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Question for written answer P-001079/2016 

to the Commission 
Rule 130 

Julia Reid (EFDD) 

Subject: European Commission registering with UK Electoral Commission 

Will the European Commission be registering with the UK Electoral Commission in any capacity, for 
example as a campaigning organisation or third party, for the regulated period of the UK referendum 
on EU membership? 

Is it technically permissible for the EU to spend money, donate or campaign in the UK referendum 
(even if it ‘has no intention of so doing) during the regulated period? Does the Commission believe it is 
exempt from any electoral rules? 


