Index 
 Előző 
 Következő 
 Teljes szöveg 
Jegyzőkönyv
2017. április 26., Szerda - BrüsszelVégleges kiadás

8. Uniós jogi aktusra irányuló javaslatok

Az elnök bejelenti, hogy elfogadhatónak nyilvánította az eljárási szabályzat 46. cikkének (2) bekezdése értelmében benyújtott uniós jogi aktusra irányuló javaslatokat:

- A termékek címkézése, összetétele és íze tekintetében a közép-kelet-európai és a nyugati uniós piacok között eltérésekről szóló uniós jogi aktusra irányuló javaslat, előterjesztette: Dubravka Šuica, György Hölvényi , Miroslav Mikolášik, Inese Vaidere, Renate Sommer, Michaela Šojdrová, Nicola Caputo, Biljana Borzan, Jana Žitňanská és Ivo Vajgl (B8-0301/2017)

Ezt a javaslatot az eljárási szabályzat 46. cikke (2) bekezdésének értelmében továbbítják az illetékes bizottságnak, azaz az IMCO bizottságnak és az ENVI bizottságnak véleménykérés céljából.

- A stratégiai ágazatokba való külföldi beruházások átvilágításáról szóló uniós jogi aktusra irányuló javaslat, előterjesztette: Daniel Caspary, Manfred Weber, Tokia Saïfi, Iuliu Winkler, Salvatore Cicu, Franck Proust, Godelieve Quisthoudt-Rowohl, Viviane Reding, Andreas Schwab, Adam Szejnfeld (B8-0302/2017)

Ezt a javaslatot az eljárási szabályzat 46. cikke (2) bekezdésének értelmében továbbítják az illetékes bizottságnak, azaz az INTA bizottságnak.

Az eljárási szabályzat 46. cikkének (3) bekezdése értelmében ezeket a javaslatokat továbbították az illetékes bizottságoknak.

Jogi nyilatkozat