EUROPA-KONFERENCE
Ved årets Europakonference den 28. april vil Europa-Huset præsentere en række talere og debattører, som giver deres perspektiv på den igangværende valgkamp - og som måske håber at gøre en forskel for Europa de næste fem år. Læs mere her.

 
 

Europa-Huset og Thiemers Magasin har inviteret kandidaterne til en samtale med journalist og forfatter David Trads om den bog, der har inspireret deres europæiske rejse. Det foregår i Thiemers Magasin på udvalgte lørdage kl. 13-14 i april og maj. Første gang er den 5. april. Læs mere her

 .
 
 .

TV-DEBAT MED KANDIDATERNE TIL POSTEN SOM KOMMISSIONENS FORMAND
Den 15. maj 2014 kan du se europæisk historie blive skrevet når der for første gang vil være en debat mellem de opstillede kandidater til posten som Kommissionens nye formand. En post som på nuværende tidspunkt er besat af portugiseren Jose Manuel Barroso. Læs mere her.

 

DET SOCIALE EUROPA?
Den seneste tids debat i Danmark om EU-borgeres adgang til nationale social- og velfærdsydelser, har for alvor skudt valgkampen til Europa-Parlamentet i gang. Men hvad mener de danske EP-kandidater egentlig? Debat den 14. maj 2014 kl. 14.00-16.00. Læs mere og tilmeld dig her.

 .
 
 .

Helt ekslusivt er CBS studerende inviteret til valgmøde med spidskandidaterne den 6. maj kl. 14-17 hos DEKO i Taastrup. Kom og vær med til at sætte dit præg på debatten om EU's fremtid. Læs mere og tilmeld dig her.