EUROPA-KONFERENCE
Ved årets Europakonference den 28. april vil Europa-Huset præsentere en række talere og debattører, som giver deres perspektiv på den igangværende valgkamp - og som måske håber at gøre en forskel for Europa de næste fem år. Læs mere her.

 
 

Kom til seminar den 24. april 2014 i Europa-Huset om ændret EU-lovgivning og få ny viden om, hvordan virksomheder beskyttes mod tab og risici forbundet med lange betalingsfrister og for sene betalinger. Læs mere her.

 .
 
 .

Europa-Huset og Thiemers Magasin har inviteret kandidaterne til en samtale med journalist og forfatter David Trads om den bog, der har inspireret deres europæiske rejse. Det foregår i Thiemers Magasin på udvalgte lørdage kl. 13-14 i april og maj. Første gang er den 5. april. Læs mere her

 

FRIHANDELSAFTALE EU OG USA
En frihandelsaftale med USA vil give nye muligheder for vækst og beskæftigelse både i EU og i USA. Debatmøde i Europa-Huset onsdag 23. april 2014 kl. 10.00-13.00. Læs mere og tilmeld dig her.

 .
 
 .

DET SOCIALE EUROPA?
Den seneste tids debat i Danmark om EU-borgeres adgang til nationale social- og velfærdsydelser, har for alvor skudt valgkampen til Europa-Parlamentet i gang. Men hvad mener de danske EP-kandidater egentlig? Debat den 14. maj 2014 kl. 14.00-16.00. Læs mere og tilmeld dig her.