loading animationloading...

Europees ParlementDe sociale netwerken in één oogopslag

down arrow
Facebook

Facebook

picture
Het voornaamste sociale media platform van het EP: chats met parlementsleden, twee maal per dag updates over EU-kwesties, een tab waarmee u alle EP-leden die actief zijn op sociale media kunt terugvinden en een tab voor onze nationale voorlichtingsbureaus, met nieuws in uw taal.
Twitter

Twitter

picture
Het allerlaatste nieuws in 24 talen, met artikelen, live debatten via streaming, fotogalerijen etc. Er zijn ook speciale feeds voor journalisten.
Instagram

Instagram

picture
Neem een kijkje achter de schermen van het Parlement. Ons Instagram-account bevat honderden originele foto's, allemaal zonder auteursrecht en gratis te gebruiken voor niet-commerciële doeleinden, zolang het EP als bron wordt vermeld.
Flickr

Flickr

picture
Een uitstekende bron voor foto's van het dagelijks leven in het Parlement. Ons Flickr account verzamelt duizenden originele foto's, allemaal zonder auteursrecht en gratis te gebruiken voor niet-commerciële doeleinden, zolang het EP als bron wordt vermeld.
YouTube

YouTube

picture
Bekijk nieuwsreportages of grappige, korte filmpjes van het EP-Facebookteam.
LinkedIn

LinkedIn

picture
Ook soms het idee dat een tweet van 280 karakters niet voldoende is voor bepaalde onderwerpen? Neem op LinkedIn deel aan diepgaande discussies over EU-beleidsvorming.
Pinterest

Pinterest

picture
Hier vindt u infografieken oftewel informatieve illustraties van het Parlement. Gratis te gebruiken voor niet-commerciële doeleinden en met vermelding van het EP als bron, uiteraard.
Newshub

Newshub

picture
Alle socialemediafeeds van EP-leden en -fracties en de verschillende EU-instellingen samen op één gebruiksvriendelijk platform, waarbij u uw feed eenvoudig kunt instellen op taal, land, partij of zelfs populaire onderwerpen.
Reddit

Reddit

picture
In onze subreddit kunt u informatie vinden en discussiëren over de werkzaamheden van het Parlement en de parlementaire commissies. Onze posts omvatten video's, infografieken, studies, nieuws, foto's en meer. Participatie van gebruikers wordt sterk aangemoedigd.
Snapchat

Snapchat

picture
Neem een kijkje achter de schermen van het Europees Parlement, verneem het laatste nieuws en ontdek hoe het socialemediateam werkt. Vind het Parlement onder "europarl" en stuur uw eigen foto's en berichten naar het team.
Google+

Google+

picture
Dagelijkse updates over de werkzaamheden van het Parlement, interessante discussies, grappige gifs. Ontdek deze unieke gemeenschap!
more GO