loading animationloading...

Parlamentul EuropeanRețelele sociale pe scurt

down arrow
Facebook

Facebook

picture
Proiect pilot pentru prezența PE pe rețelele de comunicare socială: interviuri în direct, chat cu deputații, informații despre afacerile europene actualizate de două ori pe zi, multe clipuri video, precum și o rubrică dedicată birourilor naționale de informare ale Parlamentului European, pentru știri în limba dumneavoastră.
Twitter

Twitter

picture
Un serviciu de știri de ultim moment în 24 de limbi, care vă oferă articole, dezbateri în direct prin transmisie video prin flux continuu, galerii de imagini etc. În plus, profesioniștii din domeniul mass-mediei au la dispoziție fluxuri de informații specializate.
Instagram

Instagram

picture
Trageți cu ochiul la culisele activității de zi cu zi a Parlamentului: contul nostru Instagram reunește sute și sute de fotografii originale, care au licență creative commons și sunt puse cu titlu gratuit la dispoziția oricărei persoane , cu condiția să nu fie utilizate în scopuri comerciale și să fie menționată sursa.
Flickr

Flickr

picture
Contul nostru pe Flickr, o sursă importantă de instantanee ale vieții de zi cu zi a Parlamentului, reunește mii de fotografii originale, care au licență creative commons și sunt puse cu titlu gratuit la dispoziția oricărei persoane, cu condiția să nu fie utilizate în scopuri comerciale și să fie menționată sursa.
YouTube

YouTube

picture
Vizionați reportaje și scurte videoclipuri amuzante filmate de echipa responsabilă cu contul de pe Facebook al Parlamentului European.
LinkedIn

LinkedIn

picture
Vi s-a întâmplat vreodată să aveți impresia că cele 280 de caractere ale unui tweet nu sunt de ajuns pentru anumite subiecte? Participați la discuții aprofundate despre elaborarea politicilor UE pe LinkedIn.
Pinterest

Pinterest

picture
Pe acest site aveți acces la infografiile Parlamentului, disponibile cu titlu gratuit, cu condiția să nu fie utilizate în scopuri comerciale și să fie menționată sursa.
Newshub

Newshub

picture
Reunește toate fluxurile de informații alimentate de către deputații în Parlamentul European, grupurile politice sau de către instituție pe rețelele de comunicare socială într-o singură platformă, ușor de utilizat, care oferă posibilitatea de a adapta fluxurile de informații într-un mod simplu în funcție de limbă, țară, partid sau chiar în funcție de subiectele care se bucură de popularitate.
Reddit

Reddit

picture
Subredditul nostru are drept obiectiv diseminarea informațiilor și discutarea activității Parlamentului și a comisiilor sale. Veți găsi aici postări sub formă de materiale video, infografii, studii, poze și multe altele. Participarea utilizatorilor este puternic încurajată.
Snapchat

Snapchat

picture
Aruncați o privire în culisele Parlamentului European, aflați cele mai noi știri și descoperiți activitatea de zi cu zi a echipei responsabile de platformele de socializare. Puteți găsi Parlamentul la „europarl” și trimite echipei noastre pozele și mesajele voastre!
Google+

Google+

picture
Informații actualizate zilnic privind activitatea Parlamentului, discuții interesante cu comunitățile, GIF-uri amuzante. Descoperiți această comunitate unică!
more GO