Ελένη ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
 • Ελένη
  ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
 • Ομάδα των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών
 • Μέλος του προεδρείου
 • Κύπρος Independent
 • Ημερομηνία γέννησης: 24 Ιούνιος 1953, Amiantos

Μέλος

 • DEVE Επιτροπή Ανάπτυξης
 • PETI Επιτροπή Αναφορών
 • D-TR Αντιπροσωπεία στη Μικτή Κοινοβουλευτική Επιτροπή ΕΕ-Τουρκίας

Αναπληρώτρια

 • AFET Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων
 • DACP Αντιπροσωπεία στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση Ίσης Εκπροσώπησης ΑΚΕ-ΕΕ

Τελευταίες δραστηριότητες

 • Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου με τίτλο: «ΟΙ ΛΑΔΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ»
  30/05/2016 15:23 - facebook
 • ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΛΙΝΟΠΟΥΛΟΥ Όλα όσα γίνονται μετά το αποτέλεσμα της περασμενης Κυριακής πηγαζουν από την αγωνία για επίτευξη δυο και μόνο στόχων. Την αποδομηση της Προέδρου της Αλληλεγγύης, και τον αποπροσανατολισμο από τα δικά τους προβλήματα. Ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο θα πετύχουν. Ο μεν κύριος Διπλαρος και οι "υπεργολαβοι" στο θέμα της έδρας, όταν δουν και στην πράξη ότι η Ελένη Θεοχαρους θα είναι παρούσα ΕΔΩ σε ΟΛΑ τα κρίσιμα και λιγότερα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον πολίτη, θα πάψουν να νιώθουν "προδωμενοι". Πρώτα ΕΔΩ θα είναι η κυρία Θεοχάρους, και θα παλεύει ΚΑΙ στην Ευρωβουλη. Ο δε κύριος Ζενιος του 1/5 των ψήφων της Ελένης Θεοχαρους (όπως αρθρογραφησε ο ίδιος άλλωστε σήμερα), ας αφήσει τα εσωτερικά της Αλληλεγγύης σε εμάς, και ας παρακολουθεί με... αγωνία από την Αμερική (όπως επίσης έγραψε). Άλλοι θα ιδρωνουν και θα παλεύουν εδώ για να βοηθήσουν τον απλό κόσμο. Όσο για τον δεύτερο στόχο. Όσο και να προσπαθούν στον Συναγερμό να αποπροσανατολισουν τον κόσμο που ακόμα τους πιστεύει, από το γεγονός ότι κατέγραψαν ιστορικά χαμηλά ποσοστά από τα τέλη της δεκαετίας του 70', από το γεγονός ότι έχασαν δεκάδες χιλιάδες ψήφους-δηλαδή ανθρώπους που τους εγκατελειψαν σε πραγματικούς αριθμούς, στοχευοντας με συνεχή πυρά την Ελένη Θεοχάρους και την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ούτε αυτό θα το καταφέρουν. Το ίδιο έκαναν και προεκλογικά και τους ευχαριστούμε. Η αλλαγή ξεκίνησε, η ανατροπή είναι κοντά. Πιο κοντά από ότι νομίζουν.
  29/05/2016 12:45 - facebook
 • Παντελώς ανάξιο σχολιασμού τον νέο παραλήρημα Ζένιου. Μόνο δύο σημεία: Είμαι αδιάβαστη γιατί δεν ξέρω ότι ο Ζένιος πήρε υποτροφία να πάει στην Αμερική. Και θα χάσει η Βενεδιά βελόνι που δεν το διάβασα και δεν το ξέρω. Αλλά μήπως ο Ζένιος είναι αδιάβαστος επειδή δεν γνωρίζει ότι είμαι υποψήφια για το Βραβείο King Baudouin ; Για όλα όσα χλευάζει ο Ζένιος και με πρόταση όχι φυσικά από εμένα; Γνωρίζει ο Ζένιος ότι η Γαλλική Κυβέρνηση με τίμησε με δύο ανώτατες διακρίσεις για όλα όσα ο Ζένιος χλευάζει; Για το ranking των Ευρωβουλευτών γνωρίζει ο διαβαστερός Ζένιος ότι προέρχεται από ιδιωτική ισπανική ιστοσελίδα που λαμβάνει και χορηγίες και ελάχιστες από τις δραστηριότητες των Βουλευτών καταγράφει; Αν είχα την νοοτροπία του Ζένιου αυτό το ranking θα μπορούσα να το ανατρέψω μέσα σε ένα μήνα. Ναι , δεν θέλω να κατατάσσομαι καν σ αυτό το ranking , το θεωρώ εξευτελισμό, και το Κοινοβούλιο αντιμετωπίζει σοβαρά την λήψη μέτρων εναντίον της εν λόγω ιστοσελίδας. Αλλά, γνωρίζει ο διαβαστερός Ζένιος ότι πέρσι ήμουν ανάμεσα στους τρεις καλύτερους βουλευτές τη επιτροπής DEVE; Άντε ν ανέβει ξανά στο Κιλιμαντζάρο, εμείς στους πρόποδες κάνουμε πιο ουσιαστικές δουλειές. Εκεί στις βουνοκορφές της αλαζονείας μπορεί να γλυτώσει από την ηθική μας γύμνια, δεν θα γλυτώσει όμως από τα συμπλέγματα του.
  29/05/2016 12:28 - facebook
 • Εγείρεται πολιτικό και ηθικό θέμα για τους Κυπρίους Ε. Θεοχάρους: Μάχη για την ασφάλεια της αγοράς και του καταναλωτή
  25/05/2016 13:36 - facebook
 • Αγαπητοί Φίλοι, οι απατεώνες μιλούν για απάτη. Δεν έχω λόγο να ασχοληθώ ξανά με βλακώδεις τοποθετήσεις. Και στην Κύπρο και στις Βρυξέλλες, τα συμφέροντα του Κυπριακού λαού υπερασπίζομαι. Και θα συνεχίσω να το πράττω ασχέτως των αθλιοτήτων που διαπράττει ο κάθε εμποράκος εξυπηρετήσεων. Και κάτι άλλο. Φίλος στο φβ είναι ο φίλος, αυτός, που σέβεται και τον εαυτό του και τις αλήθειες των άλλων. Μπορεί να κάνει κριτική αλλά όχι να εκχυδαϊζει την συζήτηση και να προσβάλλει τον πολιτικό μας πολιτισμό. Γι αυτό αυτού του τύπου οι " φίλοι" θα διαγράφονται πάραυτα. Υπάρχουν άλλωστε τοίχοι λασπολόγων και ασύδοτων φανατικών όπου μπορούν να κάνουν ότι θέλουν.
  25/05/2016 12:28 - facebook

Επικοινωνία

Bruxelles

 • Parlement européen
  Bât. Altiero Spinelli
  08E246
  60, rue Wiertz / Wiertzstraat 60
  B-1047 Bruxelles/Brussel

Strasbourg

 • Parlement européen
  Bât. Louise Weiss
  T10018
  1, avenue du Président Robert Schuman
  CS 91024
  F-67070 Strasbourg Cedex

Ταχυδρομική διεύθυνση

 • European Parliament
  Rue Wiertz
  Altiero Spinelli 08E246
  1047 Brussels