Laurenţiu REBEGA
 • Laurenţiu
  REBEGA
 • Grupul Europa Națiunilor și a Libertății
 • Vicepreședinte
 • România Independent
 • Data nașterii: 20 februarie 1976, Vălenii de munte

Membru

 • AGRI Comisia pentru agricultură și dezvoltare rurală
 • PETI Comisia pentru petiții
 • D-TR Delegația la Comisia parlamentară mixtă UE-Turcia

Membru supleant

 • AFET Comisia pentru afaceri externe
 • ITRE Comisia pentru industrie, cercetare și energie
 • REGI Comisia pentru dezvoltare regională

Activităţi recente

 • BUNA VESTIRE - ceas de mare sărbătoare! Dragii mei, în fiecare an, la 25 martie, în perioada Postului Mare, celebrăm solemn BUNA VESTIRE, una din cele mai vechi sărbători dedicate Maicii Domnului. Aceasta este ziua în care Arhanghelul Gavriil aduce Fecioarei Maria „buna vestire” că îl va naște pe Iisus. Este începutul sfintelor sărbători în Ortodoxie. Fără de această veste bună, că Iisus Hristos se naşte din Sfânta Fecioară Maria, prin puterea Sfântului Duh, nu am fi avut sărbătorile de Crăciun, Bobotează, Învierea, Înălţarea şi nici un alt praznic bisericesc. BUNA VESTIRE este, practic, o sărbătoare a vieții, și a familiei, ca daruri sacre ale lui Dumnezeu. În mentalul și credința populară românească, multe obiceiuri și tradiții autohtone, pe cât de străvechi, pe atât de minunate, sunt legate de această sărbătoare. În sine, momentul marchează venirea primăverii, binecuvântarea naturii și a pământului, renașterea ciclică a naturii. Este ziua în care firul de iarbă se dezleagă și începe să crească, ziua întoarcerii păsărilor călătoare. În această zi încărcată de semnificații, vă doresc gând bun și lumină, recunoștință și prețuire pentru aproapele vostru, speranță și bucurie! DUMNEZEU SĂ VĂ BINECUVÂNTEZE ȘI SĂ VĂ FIE ASCULTATE RUGĂCIUNILE!
  25/03/2017 09:33 - facebook
 • O zi bună incepe cu o dimineață bună! Mulțumește Cerului și fii fericit! Fericirea vine din lucrurile simple și perene: libertatea, iubirea, prietenia, credința, familia, casa părintească, pământul strămoșesc, cerul înstelat și codrul cel veșnic verde. Acestea sunt darurile divine care alcătuiesc fericirea!
  24/03/2017 07:13 - facebook
 • Cu inima, alături de frații mei români! Până la acest moment, bilanțul atacului terorist de la Londra a ajuns la cinci morți și 40 de răniți. Printre răniți se află și doi români! Cei doi se plimbau pe podul de peste Tamisa, în momentul în care atacatorul a intrat în mulțime. Dacă bărbatul a fost deja externat azi dimineață, femeia a fost recuperată din apă de echipele de intervenție și operată pe creier, de urgență. Sunt solidar în durere cu toți cei care suferă în aceste momente, în urma acestui act mișelesc și sângeros! Mă rog pentru sănătatea fraților noștri români și a tuturor celor care se află acum în situații foarte grave, luptând pentru viață lor! Sunt mâhnit și revoltat! Cu inima sunt alături de frații mei români! Europa plânge din nou, iar terorismul ne privește pe toți. Dar, în suferință nu ne va distruge, ci ne va uni și mai mult! Așa cum spuneam și ieri, trebuie să acționăm. Vă adresez tuturor trei întrebări: 1. Credeți că autoritățile române ar putea face mai mult în aceste situații? 2. Care credeți că ar fi modalitatea cea mai eficientă de organizare a noastră, în calitate de cetățeni sau de români, pentru a acționa în sprijinul compatrioților în asemenea situații? 3. Credeti ca Uniunea Europeana, prin politica ei actuală, gestionează corect securitatea cetațeanului?
  23/03/2017 09:20 - facebook
 • Din durerea lor mă înalț! Pe 22 martie 2016, Bruxelles-ul a fost zguduit de două atentate succesive. Astăzi, 22 martie 2017, Belgia a comemorat! Dar tot astăzi, Londra e în lacrimi. Presa anunță că sunt morți şi răniți în apropiere de Podul Westminster din Londra, lângă Parlament, după ce o maşină a intrat într-un grup de oameni aflaţi pe trotuar. Într-un alt incident separat, un poliţist a fost înjunghiat de un bărbat care a intrat în clădirea Parlamentului înarmat cu un cuţit. Din nou, teroarea spaima și durerea lovesc un popor. La un an de la atentate, vă întreb, ce s-a schimbat? Din păcate, este încă o dovadă că trebuie să facem mai mult pentru a combate terorismul, ura și ideologiile radicale! Terorismul nu e altceva decât proba sangeroasaă a unei proaste politci de securitate în Europa. Fără o acțiune europeană și națională fermă, dublată de măsuri dure și concrete, acest cerc vicios se va repeta la nesfârșit. Terorismul lovește, în primul rând, în oamenii nevinovați. Gândul meu e la fiecare dintre victimele unor astfel de atrocități, la cei rămași în suferință! Din durerea lor mă înalț și vă chem la acțiune!
  22/03/2017 21:05 - facebook
 • Europa 60
  22/03/2017 10:17 - facebook
 • RT @ENF_EP: Dear @LaurRebega : We wish good luck to the Romanian patriots! Urăm succes patrioților români ! https://t.co/0hOwPEoRhV
  21/03/2017 17:21 - twitter

Date de contact

Bruxelles

 • Parlement européen
  Bât. Altiero Spinelli
  06G358
  60, rue Wiertz / Wiertzstraat 60
  B-1047 Bruxelles/Brussel

Strasbourg

 • Parlement européen
  Bât. Winston Churchill
  M02037
  1, avenue du Président Robert Schuman
  CS 91024
  F-67070 Strasbourg Cedex

Adresă poştală

 • European Parliament
  Rue Wiertz
  Altiero Spinelli 06G358
  1047 Brussels