Участвайте в нашия фотографски конкурс! 

 
 

Споделете тази страница: 

Станете наш "гостуващ фотограф" през 2014 г. 

Новата тема на нашия фотоконкурс е "По пътя към избирателната секция - изборният ден". Изпратете ни снимка по темата и можете да станете нашия победител за месеца, а Вашата снимка да бъде публикувана. Един от победителите на месеца ще бъде поканен да посети Страсбург през юли и да направи фоторепортаж за първото заседание на новоизбрания парламент.

Как можете да участвате?


Можете да изпратите снимка и формуляр за участие по имейл. Крайният срок по темата за изборния ден е до края на 25 май. Можете да изпратите от една до пет снимки по темата. Победителят на журито ще бъде обявен на 6 юни.


Всеки месец до европейските избори през май редакторски съвет избира десетте най-добри изпратени снимки и една от тях е определяна за победител за месеца. Победителите за месеца ще се състезават за крайната награда на журито. В същото време десетте подбрани снимки ще бъдат показани в социалните мрежи и всеки ще може да гласува за своя фаворит. Най-харесваната снимка и нейният автор ще получат наградата на публиката. Така избраните двама фотографи ще бъдат поканени на първото заседание на ЕП след европейските избори през май. Там те ще имат възможност да направят свой фоторепортаж на събитието.


Победителят през април


Победител на журито през април по темата „найлонови торбички“ стана Габор Село от Унгария. Материалът по темата с неговата снимка бе публикуван на 29 април.


Номинираните за наградата на публиката разчитат на Вашите гласове! Последвайте линковете в карето вдясно, за да изберете своя фаворит.


Побързайте!


Изпратете своята снимка и формуляр за участие на следния електронен адрес: webcom-flickr@europarl.europa.eu. За повече подробности за правилата, изискванията за снимките и условията относно авторските права вижте линковете в карето вдясно.


Успех!