Аудиовизуални услуги и мултимедийно съдържание 

 
 

Споделете тази страница: 

Парламентът предлага широк обхват от безплатни, актуални мултимедийни инструменти и услуги в подкрепа на медиите.


ТВ студио в Европейския парламент в Брюксел 

Това включва предавания на живо и възможности за вграждане; камери и студиа също могат да бъдат предоставени на ТВ и радиостанции.


Мултимедийно съдържание


Богато разнообразие от готово за използване мултимедийно съдържание с високо качество – от прессъобщения и истории до видео, инфографики и снимки – е на разположение на журналистите. Може да откриете подробности в брошурата ни European Parliament reporting made easy - Multimedia products and services available to journalist (на английски).


Аудиовизуални услуги


Парламентът предлага излъчвания на живо на пленарните заседания и срещите на комисиите, които са достъпни чрез сателит и онлайн с качество за излъчване по телевизия и интернет. Те са достъпни в Мултимедийния център.

Парламентът също така предлага услуги и апаратура, като телевизионни и радио студиа, технически екипи, позиции за включвания на живо и фоторепортажи. Медиите могат да открият цялата нужна информация тук (кликнете на „Услуги“).


Допълнителна информация


Службата на ЕП за парламентарни изследвания (EPRS) предлага на широката публика независима и обективна информация, както и задълбочен поглед към всички области на политиката.


Проучвания, общи прегледи и информационни фишове на EPRS са налични на уебстраниците на EPRS и на мобилното приложение.


Колекцията от визуални материали на EPRS предлага свободна за ползване колекция от графики, диаграми, таблици и карти със статистически данни (посочва се авторството на Службата на ЕП за парламентарни изследвания). Изображенията са създадени въз основа на статистическа информация от посочените в графиката източници.