ИЗБЕРЕТЕ СВОЕТО БЪДЕЩЕ филм 

 
 

Споделете тази страница: 


Краткият филм дава тласък за участието в предстоящите европейски избори и кара хората да се замислят за бъдещите поколения, които ще трябва да живеят с последиците от това гласуване. Режисиран от печелилия награди Фредерик Планшон, филмът документира интензивните, красиви и крехки моменти от пристигането на новородените в този свят.


3-минутният филм Изберете своето бъдеще има субтитри на всички официални 24 езика на ЕС, различни национални версии на същия език (общо 33), плюс пет основни световни езика (арабски, китайски, руски, хинди и турски). Той е също така реализиран на 31 жестомимични езика.


Филмът бе публикуван първо онлайн в YouTube и Facebook на 25 април. По-кратки версии (20-35 сек.) се излъчват по телевизията, по радиото и по кината.


Видео „Спрете да скролвате“


Млади продуценти и актьори доброволци от различни европейски страни стартираха и създадоха видео за социалните медии, което ще бъде пуснато 10 дни преди изборите. „Спрете да скролвате("Stop scrolling") е 43-секунден призив към младите хора да отидат и да гласуват. Има субтитри на 24 езика.