Парламентът призовава за по-ясни регулаторни рамки за икономиката на споделянето 
Пленарна сесия 
IMCO 
 

ЕС трябва да се възползва от предимствата на икономиката на споделянето, като същевременно гарантира лоялната конкуренция, правата на работниците и спазването на данъчните разпоредби.

Евродепутатите отбелязаха напредък на Западните балкани през 2016 г.  
Пленарна сесия 
AFET 
 

Белград и Прищина трябва да положат повече усилия относно нормализирането на отношенията си, за да се приближат до ЕС. Скопие трябва да се ангажира с решителни европейски реформи, смятат евродепутатите.

Глифозат: евродепутатите разпитват Комисията относно „документите „Монсанто“  
Пленарна сесия 
 

Във вторник евродепутатите подставиха под съмнение оценката за безопасността на най-широко използвания хербицид, чието разрешително за използване изтича в края на годината.

       
 

Акредитация на медиите 

Журналистите, фотографите и аудиовизуалните екипи трябва да подадат заявление за акредитация и/или специална акредитация за аудиовизуални медии, за да имат достъп и да могат да работят в сградите на Парламента.

Често задавани въпроси 

Как работят членовете на ЕП, какво заплащане получават и какви са техните разходи? За отговор на тези или други често задавани въпроси относно работата и текущите разходи на Парламента вижте раздел „Често задавани въпроси“

Свържете се с нас 

Пресслужбата на Европейския парламент разполага с екип от служители за връзки с пресата, чиято задача е да подпомагат журналистите и да им предоставят информация относно работата и решенията на комисиите и на пленарните заседания