Overskrifter 

Bliv Parlamentets nye praktikant.        

EU-anliggender 
 

At være praktikant i Europa-Parlamentet er en unik mulighed for din karriere, såvel som en oplevelse for livet. Ansøg mellem d. 15. august og 15. oktober.

LUX-filmprisen.        

EU-anliggender 
 

De tre film, der skal konkurrere om dette års LUX-filmpris, er blevet offentliggjort: ”BMP” (Beats per minute), ” Sámi blood” og ”Western”.

??eng.newsroom.sharingZone.shareOn_da_DK??

God Pride-parade til alle i København i dag! 🌈🎉 #cphpride #loveislove https://t.co/JWYY2E7904

Se også: 

Farvel til roaming.        

EU-anliggender 
 

Hvordan skal du tilbringe sommeren uden roaming-afgifter i EU? Del dine billeder på Instagram, og måske kommer de op at hænge i Parlamentarium - et af de mest besøgte museer i Bruxelles!

Simone Veil.        

EU-anliggender 
 

Medlemmerne ærede den første formand for det direkte-valgte Europa-Parlament, Simone Veil, der afgik ved døden i en alder af 89, d. 30. juni, ved en ceremoni i Strasbourg d. 4. juli.

Hvorfor forbrugerprodukter ikke holder        

Tirsdag vedtog MEP’erne en rapport, der sætter en minimumslevetid for produkter, bedre informere forbrugerne om deres levetid og opfordre dem til at reparere i stedet for at smide ud oftere.

Strasbourg i denne uge: Fra Tyrkiet til skat        

EU-anliggender 
 

Kampen mod virksomheders skatteunddragelse, en mulig frysning af medlemsskabsforhandlinger med Tyrkiet og bilateral aftale med Cuba er blandt punkterne på dagsordenen i plenar i denne uge.

Mail notification 

Tilmeld dig for at modtage opdateringer om dine foretrukne emner