Overskrifter 

Featured 

Pesticider ©AP Images/European Union-EP.        

“Beskyttelse af børn og bier er vigtige end kortsigtede økonomiske interesser,” siger Parlamentets ordfører og forlanger, at pesticider tjekkes for hormonforstyrrende stoffer.

Sakharov-finalisterne: Aura Lolita Chavez Ixcaquic, den demokratiske opposition i Venezuela og Dawit Isaak        

EU-anliggender 
 

Aura Lolita Chavez Ixcaquic, den demokratiske opposition i Venezuela og Dawit Isaak er blandt finalisterne til at vinde Parlamentets Sakharov-pris for tankefrihed 2017.

I denne uge: Sakharov-prisen, Monsanto og meget mere        

EU-anliggender 
 

I denne uge beskæftiger MEP’erne sig med genbosætning af flygtninge, fødevarekvalitet og risici fra glyphosat. På dagsordenen er også Sahkarov-prisen og Den Europæiske Borgerpris.

EU kan om nogle år få en europæisk offentlig anklagemyndighed ©AP Images/European Union-EP.        

EU-anliggender 
 

Parlamentet gør klar til at godkende etableringen af en Europæisk Offentlig Anklagemyndighed (EPPO), der skal hjælpe til med at bekæmpe svig og misbrug af europæiske, finansielle midler.

??eng.newsroom.sharingZone.shareOn_da_DK??

Parlamentets dagsorden i den kommende uge bl.a.: 💸 Skattefusk 👩‍🚒 Udstationerede arbejdere 💻 Online-privatliv ↓↓↓… https://t.co/VtkmfmRXdi

Se også: 

5 tal vi tager med os fra Strasbourg: fra Brexit til Catalonien        

EU-anliggender 
 

Mangel på fremskridt i forhandlingerne om Brexit, Catalonien, hormonforstyrrende stoffer og bedre beskyttelse af flypassagerers rettigheder var nogle af højdepunkterne fra denne uges plenum.

MEP'erne vil have billigere internationale opkald        

MEP’erne vil have billigere internationale opkald i EU og give regeringer mulighed for at give borgerne varslinger gennem et “omvendt 112”-system som en del af en ny telereform.

Brexit i Irland: Frygt for en hård grænse        

EU-anliggender 
 

Parlamentet insisterer på, at Irlands unikke omstændigheder, inklusiv problemstillingen om Nordirland, skal adresseres i Brexit-forhandlingerne.

Turismekonference i Parlamentet        

EU-anliggender 
 

Europa er verdens turismedestination nummer 1. Men hvad er mulighederne og udfordringerne for fremtidens turisme? Parlamentet vil prøve at finde svarene under en kommende konference.

Vinderbillede af Sotiris Bougas ©sotirisbougas        

EU-anliggender 
 

Vinderne af Parlamentets fotokonkurrence på Instagram #ByeByeRoaming er fundet: tillykke til Sotiris Bouras og Lia Pavlopoulou fra Grækenland og Madalena Terefeńko fra Østrig!

Mail notification 

Tilmeld dig for at modtage opdateringer om dine foretrukne emner