Europa på din smartphone: Tjek EU's nutid og fremtid med vores app 

 
 

Del denne side: 

En ny app, som Parlamentet står bag, giver indsigt i, hvordan Parlamentet er med til at påvirke vores dagligdag og opfordrer dig til at blive involveret i dets fremtid.

Hvad Europa betyder i praksis

Appen, der hedder 'Citizens’ App' har et væld af informationer om, hvordan EU påvirker forskellige aspekter af vores liv. Er du økologisk landmand? Dyrker du sport udendørs? Vil du gerne være frivillig? Der er mange måder, hvorpå EU-reglerne gør livet lettere for dig, som denne app vil vise.

En anden sektion viser, hvad EU gør i de forskellige regioner i Europa. Uanset hvor du er fra, kan du finde projekter, som EU støtter til gavn for din dagligdag.


Gør en forskel

App'en ser også mod fremtiden med forskningspapirer om klimaforandringer, cyberforsvar og udenrigsforhold, der forklarer, hvordan nye trends vil ændre vores samfund i de kommende år. Men i sidste ende handler EU om dig, og hvad du gør det til, og det er derfor app'en hjælper dig med at finde initiativer, der interesserer dig, som du kan deltage i, i dit nærområde. Du kan sætte et bogmærke, dele events med dine venner og rangere dem. Deltag, mød mennesker der deler de samme interesser eller bekymringer, og hjælp med at forbedre Europa!

App'en er tilgængelig på alle de 24 officielle EU-sprog. Download den fra Apple App store og Google Play