Direkte adgang til overordnet navigation (Tryk på "Enter")
Adgang til sidens indhold (klik på "Indgang")
Direkte adgang til andre websteder (Tryk på "Enter")

Infografik

 

Twitterkøbing: Europa-Parlamentet på Twitter (Interaktivt kort)

Information18-05-2016 - 14:17
Tjek vores interaktive kort

Den hurtigste måde at få opdateringer om de beslutninger, der træffes i Europa-Parlamentet, er via Twitter. Med sine 140 tegn lange beskeder, er det sociale netværk bliver den foretrukne platform for politikere, journalister og andre nyhedsjunkier. Men hvordan kan man finde den konto, der er mest relevant for dig blandt de næsten 100 officielle Twitter-konti, der drives af Europa-Parlamentet? Vores nyligt opdaterede interaktive Twitter-kort viser vej.


Interviews, pressemeddelelser, de seneste afstemningsresultaterne fra udvalgene, videoer fra EuroparlTV eller baggrundsbriefinger fra EP’s Forskningsservice - find dem alle gennem Europa-Parlamentets Twitter-konti.


Kortet er inspireret af metrolinjer. Hver linje viser grupper af relaterede konti. Klik på en konto, og du vil blive omdirigeret til den respektive side på Twitter.


Nyheder på dansk


Den lyseblå linje viser de centrale konti for Europa-Parlamentet med de seneste artikler og interviews med ledende MEP'er på dansk.


Lokale tweets

Den mørkeblå linje forbinder konti for EP’s nationale informationskontorer, med lokale nyheder fra medlemslandene.


Udvalgsnyheder

Den orange linje forbinder konti for de 21 parlamentsudvalg, To underudvalg og ét undersøgelsesudvalg.. Du kan finde de seneste afstemningsresultater, pressemeddelelser og indkaldelse til møder. De er også en god måde at komme i kontakt med pressemedarbejdere.


Medietjenester

Kortes grønne linje er medietjenester, der udbydes af Parlamentet, Pressetjenesten, Talsmanden og de nyeste billeder og videoer.


Begivenheder og mere

Den violette linje viser begivenheder og andre EP-konti, f.eks. Charlemagane-prisen for unge og European Youth Event (EYE)..


Historien og Infografik blev oprindeligt offentliggjort 28.03.2014, men er blevet opdateret til at omfatte nye "stop".

Ref. : 20140327IFG40008
 
 
 
Næste side