Τελευταίες ειδήσεις 

Featured 

Φωτογραφία της Brooke Cagle - Unsplash        

Μάθετε πώς η ΕΕ και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αγωνίζονται για την προστασία των δικαιωμάτων των γυναικών και την ενίσχυση της ισότητας των φύλων στην εργασία, την πολιτική και άλλους τομείς.

Κοινοποίηση αυτής σελίδας στο Twitter

Πόσο σου κοστίζει η 🇪🇺; Λιγότερο από μισή κούπα καφέ ☕. Δες το βίντεο 🎥 για να μάθεις περισσότερα! https://t.co/nc7HPr9uQz

Τελευταία δελτία Τύπου 

Δείτε επίσης: 

Ανακαλύψτε τα στοιχεία που υπάρχουν σχετικά με τα πλαστικά απόβλητα και την ανακύκλωση στην Ευρώπη        

Λιγότερο από το ένα τρίτο των πλαστικών αποβλήτων στην Ευρώπη ανακυκλώνεται. Μάθετε περισσότερα για τα πλαστικά απόβλητα και την ανακύκλωση στην ΕΕ με το γράφημά μας.

Κοινοβουλευτικές ομάδες: Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά/Αριστερά των Πρασίνων των Βορείων Χωρών        

Η αριστερή ομάδα της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς/Αριστεράς των Πρασίνων των Βορείων Χωρών είναι η μικρότερη πολιτική δύναμη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η ΕΕ επιθυμεί να βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας ©AP Images/Ευρωπαϊκή Ένωση-ΕΚ        

Μάθετε πώς η ΕΕ βελτιώνει τα δικαιώματα και τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων σε όλη την Ευρώπη, από τις ώρες εργασίας και τη γονική άδεια έως την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία.

European Parliament 2020 calendar        

Θέματα ΕΕ 
 

Τέσσερα χρώματα συναντιούνται στο πρόγραμμα του ΕΚ και διακρίνουν τις δραστηριότητες του. Εδώ, ένας σύντομος οδηγός, για τα χρώματα και πώς αντανακλούν το πρόγραμμα των ευρωβουλευτών.

Ειδοποίηση ηλεκτρονικού μηνύματος 

Εγγραφή για ενημερώσεις σχετικά με τα αγαπημένα σας θέματα 

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας: