Τελευταίες ειδήσεις 

Featured 

multi-generation family standing outdoors        

Οι κοινωνικές πολιτικές είναι σημαντικές σε όλα τα στάδια της ζωής μας, από την παιδική ηλικία μέχρι και τη συνταξιοδότηση. Το ΕΚ πιέζει για πιο συντονισμένη ευρωπαϊκή κοινωνική πολιτική.

ΕΚΤ+: Εξορθολογισμός του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου        

Οι ευρωβουλευτές ζητούν την αναβάθμιση του ρόλου του Eυρωπαικού Κοινωνικού Ταμείου με στόχο την παροχή βοήθειας σε περισσότερους ανθρώπους που πλήττονται από τη φτώχεια και την ανεργία.

Infographie illustration        

Τα αυτόνομα οχήματα αναμένεται να διατεθούν στην αγορά της ΕΕ το 2020. Ανακαλύψτε παρακάτω τα οφέλη τους και μάθετε πως η ΕΕ αντιμετωπίζει τις προκλήσεις των αυτοματοποιημένων μεταφορών.

MAN SHOPPING CHRISTMAS GIFTS WITH A LAPTOP THROUGH INTERNET        

Από την κατάργηση του γεωγραφικού αποκλεισμού μέχρι την παροχή δωρεάν WiFi σε δημόσιους χώρους, δείτε τι έκανε φέτος το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να βελτιώσει την ψηφιακή σας εμπειρία.

Κοινοποίηση αυτής σελίδας στο Twitter

Η Ευρώπη στην παλάμη σου μέσα από την νέα εφαρμογή του Κοινοβουλίου. Ανακάλυψέ την 📲 https://t.co/LXMIPSVr5Q https://t.co/NhaUKKfxEp

Τελευταία δελτία Τύπου 

Δείτε επίσης: 

Το ευρώ γιορτάζει τα 20ά του γενέθλια        

Υπό τους ήχους της 9ης Συμφωνίας του Μπετόβεν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο γιόρτασε σε ειδική συνεδρίαση την εικοστή επέτειο του ευρώ στο Στρασβούργο, την Τρίτη 15 Ιανουαρίου.

Ματέρα και Πλόβντιβ, πολιτιστικές πρωτεύουσες της Ευρώπης        

Οι πόλεις Ματέρα της νότιας Ιταλίας και Πλόβντιβ της Βουλγαρίας αναδείχθηκαν ως πολιτιστικές πρωτεύουσες της Ευρώπης για το 2019, χάρη στην πλούσια ιστορική και πολιτιστική τους κληρονομιά.

Το κουίζ του χειμώνα.        

Θέματα ΕΕ 
 

Ο χειμώνας έφτασε και μαζί του ήρθαν και τα Χριστούγεννα! Είναι ώρα να περάσουμε στιγμές με τους δικούς μας ανθρώπους και να σκεφτούμε για το μέλλον.

Από την επίθεση στο Στρασβούργο στο Βραβείο Ζαχάρωφ: 5 στοιχεία από το Στρασβούργο        

Κατά την ολομέλεια Δεκεμβρίου, οι ευρωβουλευτές ενέκριναν την ιστορική συμφωνία ΕΕ - Ιαπωνίας, απένειμαν το Βραβείο Ζαχάρωβ και απέδωσαν φόρο τιμής στα θύματα της επίθεσης στο Στρασβούργο.

Liftoff of Sentinel-2B on a Vega launcher from Europe’s Spaceport in French Guiana at 01:49 GMT (02:49 CET) on 7 March 2017. Sentinel-2B is the second satellite in the Sentinel-2 mission for Europe’s Copernicus environment monitoring programme. ©ESA–Stephane Corvaja, 2017        

Η διαστημική τεχνολογία χρησιμοποιείται σε πολλούς τομείς, από την επικοινωνία, μέχρι την αξιολόγηση φυσικών καταστροφών. Ανακαλύψτε στο γράφημα πως η ΕΕ βοηθά στην ενίσχυσή της.

banner        
Προτεραιότητα 

Προτεραιότητα 
Τρομοκρατία 

Ασφάλεια 
 

Πώς αντιμετωπίζει η Ευρώπη την τρομοκρατία; Δείτε τι κάνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την αντιμετώπιση της τρομοκρατικής απειλής.

Mail notification 

Εγγραφή για ενημερώσεις σχετικά με τα αγαπημένα σας θέματα 

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας: