Τελευταίες ειδήσεις 

Featured 

Νέοι κανόνες για ασφαλέστερα και «καθαρότερα» αυτοκίνητα        

Οι κανόνες διασφαλίζουν καλύτερη εποπτεία του τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, προβλέποντας βαριά πρόστιμα για τους παραβάτες και αυστηρότερες απαιτήσεις για τις δοκιμές εκπομπών.

Νέοι κανόνες για τα βιολογικά προϊόντα και την γεωργία        

Δείτε το βίντεο μας και διαβάστε τη συνέντευξη του Μάρτιν Χόισλινγκ (Πράσινοι, Γερμανία) σχετικά με τα οφέλη των νέων κανόνων για την παραγωγή και την επισήμανση βιολογικών προϊόντων.

Οι νέοι στόχοι της ΕΕ για την κυκλική οικονομία        

Οι νέοι κανόνες για την κυκλική οικονομία θέτουν φιλόδοξους στόχους για την ανακύκλωση αποβλήτων και την υγειονομική ταφή στην ΕΕ. Μάθε ποιοι είναι οι στόχοι και οι προθεσμίες τους.

??eng.newsroom.sharingZone.shareOn_el_GR??

🇬🇷 Οι ευρωβουλευτές κάλεσαν τις τουρκικές αρχές, να ολοκληρώσουν ταχέως τις δικαστικές διαδικασίες και να απελευθερ… https://t.co/WjVlJkMlxC

Τελευταία δελτία Τύπου 

Δείτε επίσης: 

Future of Europe -Top Story and Banner ©AP Images/European Union-EP        
Προτεραιότητα 

Προτεραιότητα 
Το μέλλον της Ένωσης  

Θέματα ΕΕ 
 

Από την άμυνα και την οικονομική ανάπτυξη μέχρι την παγκοσμιοποίηση, δείτε τι κάνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να βελτιώσει την Ένωση στο μέλλον.

From waste packaging to organic food: coming up in Strasbourg        

Στην ολομέλεια του Απριλίου οι ευρωβουλευτές συζητούν για την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία και για το μέλλον της ΕΕ με τον Εμανουέλ Μακρόν.

 ©AP Images/European Union-EP.        

Ο κανονισμός για τις δεσμευτικές ετήσιες μειώσεις εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου θέτει εθνικούς στόχους στα κ-μ και εφαρμόζει τις δεσμεύσεις της Συμφωνίας του Παρισιού.

 Ξανα χρησιμοποίησέ το!        

Ενημερώσου για τη σημασία της κυκλικής οικονομίας και τα οφέλη της στο περιβάλλον, την ανάπτυξη και τους πολίτες μέσα από το βίντεο και το γράφημά μας.

Top Story Icon-Banner How it works?        
Προτεραιότητα 

Προτεραιότητα 
Σύντομα βίντεο για τον τρόπο λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της ΕΕ 

Κοινωνία 
 

Ανακαλύψτε πως λειτουργούν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η ΕΕ και πώς επωφελούνται οι Ευρωπαίοι πολίτες μέσα από σύντομα, περιγραφικά βίντεο.

Οι ευρωβουλευτές τονίζουν τη σημασία της διασφάλισης των κατάλληλων συνθηκών εργασίας για τους δημοσιογράφους.        

Δράσεις υπέρ της ελευθερίας, του πλουραλισμού και της ανεξαρτησίας των ΜΜΕ ζήτησαν την Τρίτη οι ευρωβουλευτές, μετά τη δολοφονία δύο Ευρωπαίων δημοσιογράφων και τη διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Γράφημα..        

Πόσα ξοδεύει η ΕΕ σε κάθε χώρα και από πού προέρχονται τα χρήματα; Μάθετε περισσότερα μέσα από το γράφημά μας, με τα στοιχεία της ετήσιας οικονομικής έκθεσης της Επιτροπής για το 2016.

Mail notification 

Εγγραφή για ενημερώσεις σχετικά με τα αγαπημένα σας θέματα 

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας: