Τελευταίες ειδήσεις 

Featured 

 Ο ευρωβουλευτής Χουάν Φερνάντο Λόπεζ Αγκιλάρ (Σοσιαλιστές & Δημοκράτες, Ισπανία)        

Οι ανθρωπιστικές θεωρήσεις θα επέτρεπαν στους αιτούντες άσυλο να φθάσουν στην Ευρώπη χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους. Η πρόταση αναμένεται να τεθεί σε ψηφοφορία αύριο, Τετάρτη 14 Νοεμβρίου.

Καθιστούμε τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό κατάλληλο να αντιμετωπίσει το μέλλον        

Το ΕΚ ζητά πιέζει το Συμβούλιο για συμφωνία για τον μακροπρόθεσμο προϋπολογισμό της ΕΕ, γιατί διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να μείνει πίσω η υλοποίηση προγραμμάτων.

Προσεχώς στο Στρασβούργο: από την ενεργειακή αποδοτικότητα στο Κινηματογραφικό Βραβείο LUX        

Νέοι κανόνες για τη βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας, νέο πακέτο για τις τηλεπικοινωνίες αλλά και το βραβείο LUX, βρίσκονται στην ατζέντα της ολομέλειας για την επόμενη εβδομάδα.

Μέινε σε επικοινωνία - φθηνότερα, γρηγορότερα, ασφαλέστερα        

Οι κλήσεις σε άλλες χώρες της ΕΕ σύντομα θα κοστίζουν λιγότερο, ενώ οι εταιρίες τηλεπικοινωνίας θα ωφεληθούν από τους σαφέστερους κανόνες που φέρνει το νέο πακέτο τηλεπικοινωνιών.

Κοινοποίηση αυτής σελίδας στο Twitter

🔴Live η ανακοίνωση του Βραβείου LUX 2018, εδώ: https://t.co/E5BGG2uIAl. Ποια ταινία θα κερδίσει φέτος το βραβείο; 🎞… https://t.co/W4d6HlZisk

Τελευταία δελτία Τύπου 

Δείτε επίσης: 

Αντιμετώπιση της εξάπλωσης της αντοχής στα φάρμακα από τα ζώα στον άνθρωπο        

Η ολομέλεια ψήφισε νέους κανόνες για τον περιορισμό της χρήσης αντιβιοτικών στην κτηνοτροφία, με στόχο να κρατήσουν τα βακτήρια που είναι ανθεκτικά στα φάρμακα μακριά από το φαγητό μας.

Δυνατοί γυναικείοι χαρακτήρες διαγωνίζονται για το Κινηματογραφικό βραβείο LUX        

Θέματα ΕΕ 
 

Οι τρεις φιναλίστ για το φετινό Βραβείο κινηματογράφου LUX ανακοινώθηκαν και είναι οι: : Styx, Woman at War and The Other Side of Everything.

Mail notification 

Εγγραφή για ενημερώσεις σχετικά με τα αγαπημένα σας θέματα 

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας: