Τελευταίες ειδήσεις 

Έχετε βιώσει ποτέ μια καθυστέρηση ή ακύρωση; Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα δικαιώματα επιβατών της ΕΕ όταν ταξιδεύετε στην Ευρώπη. Μπορεί να δικαιούστε οτιδήποτε, από αναψυκτικά έως αποζημίωση. Οι επιβάτες με αναπηρία ή μειωμένη κινητικότητα έχουν και πρόσθετα δικαιώματα.        

Πολλοί βρίσκονται ήδη στις καλοκαιρινές τους διακοπές. Δείτε το βίντεο που ετοιμάσαμε και μάθετε ποια είναι τα δικαιώματά σας όταν ταξιδεύετε με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο ή πλοίο.

Βραβείο Κινηματογράφου LUX 2017 - οι φιναλίστ .        

Θέματα ΕΕ 
 

Οι τρεις φιναλίστ για το φετινό Βραβείο κινηματογράφου LUX ανακοινώθηκαν και είναι οι: BMP (Beats per minute), Sámi blood και Western.

??eng.newsroom.sharingZone.shareOn_el_GR??

Μεσίστιες σημαίες στο @Europarl_EL για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ισπανία https://t.co/vj0CF8k3NY https://t.co/wvnbOIY2A2

Τελευταία δελτία Τύπου 

Δείτε επίσης: 

Γράφημα.        

Σήμερα οι περισσότεροι Ευρωπαίοι μιλούν περισσότερες από μια γλώσσες. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο γράφημα που ετοιμάσαμε.

Γράφημα        

Τα δάση είναι απαραίτητα για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, γι’ αυτό το ΕΚ θέλει να διασφαλίσει ότι τα κράτη μέλη θα τα διατηρήσουν υγιή.

Οι ευρωβουλευτές θα αντιμετωπίσουν ζητήματα όπως την αποψίλωση, την πολυφωνία στα μέσα ενημέρωσης, έναν έλεγχο στις αποκαλύψεις των εγγράφων του Παναμά και πολλά περισσότερα.        

Θέματα ΕΕ 
 

Το περιβάλλον, η μετανάστευση, ο πλουραλισμός στα ΜΜΕ και η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής βρίσκονται στη ατζέντα του ΕΚ για αυτή την εβδομάδα.

Η ΕΕ και η Τουρκία διατηρούν μια στρατηγική εταιρική σχέση εδώ και δεκαετίες και οι διαπραγματεύσεις για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ βρίσκονται σε εξέλιξη από το 2005. Τελευταία, ωστόσο, οι σχέσεις έχουν ψυχρανθεί καθώς επιτείνονται οι ανησυχίες για την κατάσταση της δημοκρατίας στην Τουρκία.        

Την αναστολή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία σε περίπτωση που εφαρμόσει τις αμφιλεγόμενες μεταρρυθμίσεις, ζητάει το ΕΚ. Συνέντευξη με την εισηγήτρια της έκθεσης Κάτι Πίρι.

Επίσημο logo Εσθονικής Προεδρίας .        

Η Εσθονία ανέλαβε την προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ από την 1η Ιουλίου. Οι έξι ευρωβουλευτές της μοιράζονται τις απόψεις τους για τα κύρια θέματα και τις επερχόμενες προκλήσεις.

Σιμόν Βέιγ.        

Θέματα ΕΕ 
 

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τίμησε σήμερα στο Στρασβούργο, την πρώτη γυναίκα πρόεδρό του, Σιμόν Βέιγ, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

Mail notification 

Εγγραφή για ενημερώσεις σχετικά με τα αγαπημένα σας θέματα 

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας: