Τελευταίες ειδήσεις 

Featured 

Προσεχώς στις Βρυξέλλες: από τις τρισδιάστατες εκτυπώσεις έως την ανθεκτικότητα των λοιμώξεων στα φάρμακα        

Νέοι κανόνες για τα πνευματικά δικαιώματα στο διαδίκτυο και μέτρα κατά της ανθεκτικότητας των αντιβιοτικών. Στις 26 Ιουνίου το συνέδριο πολιτιστικής κληρονομιάς του ΕΚ.

Από τις έδρες του Κοινοβουλίου έως την άμυνα στον κυβερνοχώρο: 5 στοιχεία από το Στρασβούργο        

Από τους αυστηρότερους κανόνες για τα drones μέχρι την αναδιανομή των εδρών στο ΕΚ και το μεταναστευτικό. Αυτά είναι τα σημαντικότερα σημεία από την ολομέλεια στο Στρασβούργο.

??eng.newsroom.sharingZone.shareOn_el_GR??

Αυτή την εβδομάδα στο ΕΚ: 📌Πνευματικά δικαιώματα στο διαδίκτυο 📌Μέτρα κατά της ανθεκτικότητας των αντιβιοτικών 📌Στή… https://t.co/mtbTLMsmY9

Τελευταία δελτία Τύπου 

Δείτε επίσης: 

Φρέσκιες δέες, ενέργεια και έμπνευση για το μέλλον της Ευρώπης: Η Ευρωπαϊκή Εκδήλωση Νεολαίας πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.        

Περισσότεροι από 8.000 νέοι βρέθηκαν στο ΕΚ στο Στρασβούργο, 1-2 Ιουνίου, για να συζητήσουν τις ιδέες τους για μια καλύτερη Ευρώπη. Δείτε μερικά από τα σημαντικότερα σημεία της Εκδήλωσης.

Από το κοινό ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης στα μη επανδρωμένα αεροσκάφη: τι θα συμβεί προσεχώς στο Στρασβούργο        

Οι ευρωβουλευτές ψηφίζουν νέους κανόνες για την διατήρηση της ασφάλεια στον εναέριο χώρο, συζητούν για το μέλλον της ΕΕ με τον ολλανδό πρωθυπουργό και τη συμφωνία για τα πυρηνικά στο Ιράν.

drones        

Οι πρώτοι κανόνες της ΕΕ για τα drones προστατεύουν τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις, εξασφαλίζουν την ασφάλεια και το σεβασμό στα δεδομένα, την ιδιωτικότητα και το περιβάλλον.

Η εβδομάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο        

Η βελτίωση των συνθηκών εργασίας για τους οδηγούς φορτηγών, η ασφάλεια των δεδομένων στο διαδίκτυο και η επέτειος του βραβείου Ζαχάρωφ, στην ατζέντα του ΕΚ αυτή την εβδομάδα.

Πιο δίκαιη γεωργία στην ΕΕ μετά το 2020        

Οι ευρωβουλευτές ζητούν δίκαιη, ανταγωνιστική και βιώσιμη γεωργική πολιτική μετά το 2020 και τονίζουν τη σημασία της ύπαρξης κοινών κανόνων και επαρκούς προϋπολογισμού.

Θεώρηση Σένγκεν σε διαβατήριο        

Η ζώνη Σένγκεν αντιμετωπίζει προκλήσεις που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ίδια την ύπαρξη της. Μάθετε περισσότερα για τις επιπτώσεις τους στην ζώνη ελεύθερης μετακίνησης.

Mail notification 

Εγγραφή για ενημερώσεις σχετικά με τα αγαπημένα σας θέματα 

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας: