Τελευταίες ειδήσεις 

Featured 

Αποφάσισε για το μέλλον σου - Ευρωεκλογές 26 Μαΐου        

Η Ευρώπη βρίσκεται αντιμέτωπη με πολλές προκλήσεις: η ψήφος σου στις Ευρωεκλογές είναι η ευκαιρία σου να διαμορφώσεις το μέλλον της. Δες το βίντεο και ανακάλυψε γιατί είναι σημαντικό.

Silhouette of little girl holding parent hand at sunset ©AP images/European Union - EP        

Οι κοινωνικές πολιτικές είναι σημαντικές σε όλα τα στάδια της ζωής μας, από την παιδική ηλικία μέχρι και τη συνταξιοδότηση. Το ΕΚ πιέζει για πιο συντονισμένη ευρωπαϊκή κοινωνική πολιτική.

Κοινοποίηση αυτής σελίδας στο Twitter

Όλοι έχουμε δικαίωμα στην αγάπη 💛💚💙💜. Την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, λέμε ΟΧΙ στις διακρίσεις και δείχνο… https://t.co/i5KCD73mvk

Τελευταία δελτία Τύπου 

Δείτε επίσης: 

Ευρωπαϊκή Προεδρική Συζήτηση: κορυφαίος υποψήφιος Manfred Weber (ΕΛΚ)        

Ο κορυφαίος υποψήφιος, Μάνφρεντ Βέμπερ, θα συμμετάσχει στο debate για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που θα αναμεταδοθεί ζωντανά από τη Eurovision στο Κοινοβούλιο, στις 15 Μαΐου.

Ευρωπαϊκή Προεδρική Συζήτηση: κορυφαίος υποψήφιος Jan Zahradil (ACRE)        

Ο κορυφαίος υποψήφιος Γιαν Ζαχραντίλ θα συμμετάσχει στο debate για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που θα αναμεταδοθεί ζωντανά από τη Eurovision στο Κοινοβούλιο, στις 15 Μαΐου.

Ευρωπαϊκή Προεδρική Συζήτηση: κορυφαία υποψήφια Ska Keller (EGP)        

Η κορυφαία υποψήφια Σκα Κέλερ θα συμμετάσχει στο debate για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που θα αναμεταδοθεί ζωντανά από τη Eurovision στο Κοινοβούλιο, στις 15 Μαΐου.

Ειδοποίηση ηλεκτρονικού μηνύματος 

Εγγραφή για ενημερώσεις σχετικά με τα αγαπημένα σας θέματα 

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας: