Τελευταίες ειδήσεις 

Γράφημα.        

Κοινωνία 
 

Σήμερα οι περισσότεροι Ευρωπαίοι μιλούν περισσότερες από μια γλώσσες. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο γράφημα που ετοιμάσαμε.

Γράφημα        

Τα δάση είναι απαραίτητα για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, γι’ αυτό το ΕΚ θέλει να διασφαλίσει ότι τα κράτη μέλη θα τα διατηρήσουν υγιή.

Οι ευρωβουλευτές θα αντιμετωπίσουν ζητήματα όπως την αποψίλωση, την πολυφωνία στα μέσα ενημέρωσης, έναν έλεγχο στις αποκαλύψεις των εγγράφων του Παναμά και πολλά περισσότερα.        

Θέματα ΕΕ 
 

Το περιβάλλον, η μετανάστευση, ο πλουραλισμός στα ΜΜΕ και η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής βρίσκονται στη ατζέντα του ΕΚ για αυτή την εβδομάδα.

Η ΕΕ και η Τουρκία διατηρούν μια στρατηγική εταιρική σχέση εδώ και δεκαετίες και οι διαπραγματεύσεις για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ βρίσκονται σε εξέλιξη από το 2005. Τελευταία, ωστόσο, οι σχέσεις έχουν ψυχρανθεί καθώς επιτείνονται οι ανησυχίες για την κατάσταση της δημοκρατίας στην Τουρκία.        

Την αναστολή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία σε περίπτωση που εφαρμόσει τις αμφιλεγόμενες μεταρρυθμίσεις, ζητάει το ΕΚ. Συνέντευξη με την εισηγήτρια της έκθεσης Κάτι Πίρι.

Επίσημο logo Εσθονικής Προεδρίας .        

Η Εσθονία ανέλαβε την προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ από την 1η Ιουλίου. Οι έξι ευρωβουλευτές της μοιράζονται τις απόψεις τους για τα κύρια θέματα και τις επερχόμενες προκλήσεις.

??eng.newsroom.sharingZone.shareOn_el_GR??

Ψεύτικες ειδήσεις: το ΕΚ ετοίμασε οδηγό για τον εντοπισμό τους. Ακολούθησε τον ↓ https://t.co/KyxMXwEsQA

Τελευταία δελτία Τύπου 

Δείτε επίσης: 

Σιμόν Βέιγ.        

Θέματα ΕΕ 
 

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τίμησε σήμερα στο Στρασβούργο, την πρώτη γυναίκα πρόεδρό του, Σιμόν Βέιγ, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

Στην ολομέλεια του ΕΚ αυτή την Προσεχώς στο Στρασβούργο: από την Τουρκία στη φορολογική διαφάνεια        

Η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής των επιχειρήσεων, το μέλλον των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας και η διμερής συμφωνία με την Κούβα στην ατζέντα της ολομέλειας αυτή την εβδομάδα.

Η Σιμόν Βέιλ, πρώην Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, δυστυχώς απεβίωσε στις 30 Ιουνίου. Μάθετε τον τρόπο με τον οποίο συνέβαλε σημαντικά στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.        

Θέματα ΕΕ 
 

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εκφράζει βαθύτατη οδύνη για το θάνατο της πρώην προέδρου του, Σιμόν Βέιγ.

Finance eurobarometer        

Ο προϋπολογισμός της ΕΕ χρησιμοποιείται για τη χρηματοδότηση πολιτικών που αποφασίζονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Μάθετε περισσότερα για το πως η ΕΕ επενδύει τον προϋπολογισμό της.

Η εβδομάδα στο ΕΚ.        

Θέματα ΕΕ 
 

Εκθέσεις από την Ελλάδα και την Τουρκία, καταπολέμηση της τρομοκρατίας και ο διαθρησκευτικός, βρίσκονται αυτή την εβδομάδα στην ατζέντα του ΕΚ.

Αντόνιο Ταγιάνι / πρόεδρος του ΕΚ        

Στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες με θέμα την ασφάλεια και τη μετανάστευση, ο πρόεδρος του ΕΚ Αντόνιο Ταγιάνι, τόνισε την ανάγκη να δοθούν απαντήσεις στις ανησυχίες των πολιτών.

Mail notification 

Εγγραφή για ενημερώσεις σχετικά με τα αγαπημένα σας θέματα 

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας: