Τελευταίες ειδήσεις 

Featured 

Από τη νέα πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη μετανάστευση: οι πιο σημαντικές στιγμές της Ολομέλειας        

Θέματα ΕΕ 
 

Οι ευρωβουλευτές εξέλεξαν την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ως νέα πρόεδρο της Επιτροπής, συζήτησαν το έργο των προεδριών του Συμβουλίου το 2019 και εξέτασαν ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Γράφημα.        

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο διαδραματίζει ρόλο-κλειδί στην εκλογή του επόμενου Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Δες το παρακάτω γράφημα για να μάθεις ποια είναι η σχετική διαδικασία.

Statement by the candidate for President of the Commission Ursula von der Leyen        
Δελτία Τύπου 

Δελτία Τύπου 
Η Ursula von der Leyen παρουσίασε το όραμά της στους ευρωβουλευτές 

 

Στη συζήτηση στο ΕΚ, η Ursula von der Leyen περιέγραψε το πρόγραμμά της ως υποψήφια Πρόεδρος της Επιτροπής. Η μυστική ψηφοφορία με κάλπη θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 (τοπική ώρα).

Κοινοποίηση αυτής σελίδας στο Twitter

@EP_Hellas @EP_CYPRUS Υπάρχουν 20 επιτροπές, 2 υποεπιτροπές και 39 αντιπροσωπείες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ➡️… https://t.co/4wEIz9sPNy

Τελευταία δελτία Τύπου 

Δείτε επίσης: 

© European Union 2019 -EP        

Οι ευρωβουλευτές εξέλεξαν τον Ιούλιο το νέο πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθώς και τους αντιπροέδρους και τους κοσμήτορες για τα επόμενα δυόμισι χρόνια.

Οι πιο σημαντικές στιγμές της ολομέλειας: εκλογή προέδρου, σύσταση επιτροπών ..        

Οι νεοεκλεγέντες ευρωβουλευτές συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Στρασβούργο από τις 2 μέχρι τις 4 Ιουλίου, για την πρώτη συνεδρίαση της ολομέλειας μετά τις ευρωεκλογές.

Φωτογραφία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Άμυνας (ΕΟΑ)        

Παρότι δεν υπάρχει κοινός ευρωπαϊκός στρατός και οι πολιτικές άμυνας παραμένουν αποκλειστική αρμοδιότητα των κρατών μελών, η ΕΕ έχει καταφέρει να ενισχύσει σημαντικά την αμυντική συνεργασία.

Ειδοποίηση ηλεκτρονικού μηνύματος 

Εγγραφή για ενημερώσεις σχετικά με τα αγαπημένα σας θέματα 

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας: