Τελευταίες ειδήσεις 

Featured 

Προσεχώς στο Στρασβούργο: Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, πλαστικά μίας χρήσης, πόσιμο νερό και άλλα πολλά        

Θέματα ΕΕ 
 

Η ανανέωση των κανόνων περί πνευματικών δικαιωμάτων και η απαγόρευση των πλαστικών μιας χρήσης, είναι μόνο μερικά από τα θέματα της ατζέντας για την επόμενη εβδομάδα.

cover picture for CO2 emission infographic        

Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο CO2 εκπέμπουν τα αυτοκίνητα ή εάν τα ηλεκτρικά οχήματα συνιστούν όντως καλύτερη εναλλακτική λύση; Δείτε το παρακάτω γράφημα για να μάθετε περισσότερα.

Προστασία των καταναλωτών: πωλήσεις αγαθών και ψηφιακού περιεχομένου        

Την επόμενη εβδομάδα οι ευρωβουλευτές ψηφίζουν νέους κανόνες για την ενίσχυση των δικαιωμάτων των καταναλωτών οπουδήποτε κάνουν αγορές στην ΕΕ – είτε στο διαδίκτυο είτε σε κατάστημα.

Εντείνοντας τον αγώνα κατά της φοροδιαφυγής και του οικονομικού εγκλήματος        

Τη δημιουργία ευρωπαϊκής οικονομικής αστυνομίας και τη σύσταση ενός εποπτικού μηχανισμού κατά της νομιμοποίησης παράνομων εσόδων προτείνει ειδική επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

cover picture for cyber security        

Οι ευρωβουλευτές υπερψήφισαν το σύστημα πιστοποίησης κυβερνοασφάλειας της ΕΕ. Δείτε το γράφημά μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το εξελισσόμενο τοπίο των απειλών στον κυβερνοχώρο

Κοινοποίηση αυτής σελίδας στο Twitter

Εκπομπές CO2: Πόσο "καθαρά" είναι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα 🚗; Μάθε τα όλα στο γράφημα που ετοιμάσαμε →… https://t.co/fF1cwYXx30

Τελευταία δελτία Τύπου 

Δείτε επίσης: 

Συνέντευξη με την Tania Fajon.        

Έχουν τεθεί σε ισχύ προσωρινά εσωτερικά σύνορα εντός της ζώνης Σένγκεν για τρία χρόνια. Οι βουλευτές του ΕΚ πιέζουν για σαφέστερους όρους για τη χρήση τους ως έσχατο μέτρο.

Συνέντευξη σχετικά με τις σχέσεις ΕΕ - Ρωσίας        

«Η επίγνωση της ρωσικής απειλής ολοένα και αυξάνεται», δηλώνει η ευρωβουλευτής Σάντρα Καλνιέτε πριν από τη διεξαγωγή ψηφοφορίας σχετικά με τις σχέσεις ΕΕ-Ρωσίας, στις 12 Μαρτίου.

Συνέντευξη με την  ευρωβουλευτή Άννα Φοτίγκα        

Εχθρικές εκστρατείες προπαγάνδας θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Μιλήσαμε με την ευρωβουλευτή Άννα Φοτίγκα σχετικά με τους τρόπους αντιμετώπισής τους.

Το ΕΚ εγκρίνει την επιβολή κυρώσεων σε κόμματα που κάνουν κατάχρηση  δεδομένων ©AP images/European Union-EP        

Το Κοινοβούλιο ενέκρινε την επιβολή κυρώσεων στα ευρωπαϊκά πολιτικά κόμματα που παραβιάζουν τους κανόνες προστασίας των προσωπικών δεδομένων για να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Top Story Icon-Banner How it works?        
Προτεραιότητα 

Προτεραιότητα 
Σύντομα βίντεο για τον τρόπο λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της ΕΕ 

Κοινωνία 
 

Ανακαλύψτε πως λειτουργούν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η ΕΕ και πώς επωφελούνται οι Ευρωπαίοι πολίτες μέσα από σύντομα, περιγραφικά βίντεο.

Ειδοποίηση ηλεκτρονικού μηνύματος 

Εγγραφή για ενημερώσεις σχετικά με τα αγαπημένα σας θέματα 

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας: