Τελευταίες ειδήσεις 

Featured 

Venezuela ©EP/AP Images/Ariana Cubillos        

Οι εκλογές στη Βενεζουέλα, που είχαν προγραμματιστεί για τις 20 Μαΐου, πρέπει να αναβληθούν μέχρι να πληρούνται οι προϋποθέσεις για αξιόπιστες, διαφανείς και χωρίς αποκλεισμούς εκλογές.

infographic illustration        

Η επιτροπή Βιομηχανίας του EK κάνει την αρχή για τη διαμόρφωση πολιτικών για τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τεχνολογίες κατανεμημένου καθολικού. Μάθετε περισσότερα στο γράφημα μας.

Συνέντευξη με τον Ερίκ Αντριέ.        

Η ειδική επιτροπή του ΕΚ που εξετάζει τη διαδικασία έγκρισης φυτοφαρμάκων έχει μέχρι το τέλος του 2018 για να διερευνήσει και να προτείνει βελτιώσεις στη διαδικασία έγκρισης φυτοφαρμάκων.

Ευρωπαϊκό Βραβείο Καρλομάγνου για τη Νεολαία 2018.        

Το Ευρωπαϊκό Βραβείο Καρλομάγνου για τη Νεολαία 2018 απονεμήθηκε στο πολωνικό πρόγραμμα που καλεί τους νέους ανθρώπους να ξεδιπλώσουν την ιστορία του στρατοπέδου φυλακισμένων κατα τον Β’ΠΠ

??eng.newsroom.sharingZone.shareOn_el_GR??

Οι ευρωβουλευτές αναθεωρούν τη χρηματοδότηση των προγραμμάτων μετανάστευσης της ΕΕ, εξετάζοντας τρόπους που θα κατα… https://t.co/ManQT4j0eH

Τελευταία δελτία Τύπου 

Δείτε επίσης: 

Πορτρέτο των δολοφονημένων δημοσιογράφων Daphne Caruana Galizia, Ján Kuciak και της αρραβωνιαστικιάς του Martina Kušnírová.        

Η ελευθερία του Τύπου είναι σημαντικό στοιχείο της δημοκρατίας, αλλά ακόμα και στην Ευρώπη, η οποία θεωρείται προπύργιο της ελευθερίας του Τύπου, η κατάσταση χειροτερεύει.

Οι ευρωβουλευτές τονίζουν τη σημασία της διασφάλισης των κατάλληλων συνθηκών εργασίας για τους δημοσιογράφους.        

Δράσεις υπέρ της ελευθερίας, του πλουραλισμού και της ανεξαρτησίας των ΜΜΕ ζήτησαν την Τρίτη οι ευρωβουλευτές, μετά τη δολοφονία δύο Ευρωπαίων δημοσιογράφων και τη διασπορά ψευδών ειδήσεων.

A man pushes a baby stroller down a street in Aleppo, Syria on 5 December 2016        
Προτεραιότητα 

Προτεραιότητα 
Συρία 

Κόσμος 
 

Τι κάνει η Ευρώπη για να βοηθήσει τα θύματα των συγκρούσεων στη Συρία; Ανακάλυψε το έργο του ΕΚ σχετικά με την προσφυγική κρίση, τις μειονότητες, το άσυλο και την ανθρωπιστική βοήθεια.

Συρία: οι ευρωβουλευτές καταδικάζουν τη χρήση παράνομων χημικών όπλων        

Καθώς η Συρία διανύει τον όγδοο χρόνο συρράξεων, οι ευρωβουλευτές συζήτησαν την κατάσταση στη χώρα στις 17 Απριλίου. Μάθετε περισσότερα για την απάντηση του Κοινοβουλίου στη συριακή κρίση.

Προσεχώς: αποσπασμένοι εργαζόμενοι, προκλήσεις της ψηφιακής οικονομίας και άλλα..        

Η απλοποίηση της διαδικασίας χορήγησης ασύλου, οι ποσπασμένοι εργαζόμενοι και η διάσκεψη υψηλού επιπέδου για την ψηφιακή επικοινωνία στην ατζέντα του ΕΚ αυτή την εβδομάδα.

From Facebook to Syria: 5 numbers to take away from Strasbourg        

Το ΕΚ κάλεσε τις τουρκικές αρχές να απελευθερώσουν τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, συζήτησε με τον πρόεδρο της Γαλλίας για το μέλλον της ΕΕ και ψήφισε κανόνες για την μείωση των αποβλήτων.

Future of Europe -Top Story and Banner ©AP Images/European Union-EP        
Προτεραιότητα 

Προτεραιότητα 
Το μέλλον της Ένωσης  

Θέματα ΕΕ 
 

Από την άμυνα και την οικονομική ανάπτυξη μέχρι την παγκοσμιοποίηση, δείτε τι κάνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να βελτιώσει την Ένωση στο μέλλον.

Νέοι κανόνες για τα βιολογικά προϊόντα και την γεωργία        

Δείτε το βίντεο μας και διαβάστε τη συνέντευξη του Μάρτιν Χόισλινγκ (Πράσινοι, Γερμανία) σχετικά με τα οφέλη των νέων κανόνων για την παραγωγή και την επισήμανση βιολογικών προϊόντων.

Mail notification 

Εγγραφή για ενημερώσεις σχετικά με τα αγαπημένα σας θέματα 

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας: