Τελευταίες ειδήσεις 

Featured 

Τα περιστατικά ιλαράς στην ΕΕ έχουν τριπλασιαστεί μέσα σε μόλις ένα έτος        

Τα περιστατικά ιλαράς στην ΕΕ έχουν τριπλασιαστεί μέσα σε μόλις ένα έτος και μέλη του ΕΚ ανησυχούν για τις επιπτώσεις των χαμηλών ποσοστών εμβολιασμού στη δημόσια υγεία.

Coming up: From vaccines to victims of terrorism and the gas market        

Οι ευρωβουλευτές ψηφίζουν για τη συμμόρφωση των προμηθευτών φυσικού αερίου με τους κανόνες της ΕΕ, αποτίνουν φόρο τιμής στα θύματα τρομοκρατίας και ανησυχούν για τη μείωση των εμβολιασμών.

??eng.newsroom.sharingZone.shareOn_el_GR??

Παγκόσμια Ημέρα Μετεωρολογίας σήμερα 🌦️☀️🌩️❄️ Δες τι κάνει το ΕΚ για να αντιμετωπίσει την κλιματική αλλαγή →… https://t.co/MZatEDRMMT

Τελευταία δελτία Τύπου 

Δείτε επίσης: 

Ευκαιρίες και προκλήσεις της ψηφιακής οικονομίας        

Διάσκεψη υψηλού επιπέδου με θέμα «Διαμορφώνοντας το ψηφιακό μας μέλλον: η πρόκληση της ψηφιακής επανάστασης» πραγματοποιείται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, στις 25 Απριλίου.

From budget to tax evasion, 5 numbers to take away from Strasbourg        

Οι ευρωβουλευτές ζήτησαν την ενίσχυση του μακροπρόθεσμου προϋπολογισμού της ΕΕ, ψήφισαν για μεγαλύτερη διαφάνεια στις τιμές παράδοσης δεμάτων και καταδίκασαν τα νέα τιμολόγια των ΗΠΑ.

Οι κόκκινες γραμμές στις σχέσεις ΕΕ-Βρετανίας και οι προτεραιότητες για τον προϋπολογισμό της ΕΕ στο επίκεντρο της ολομέλειας του Μαρτίου. Δείτε το βίντεο και μάθετε περισσότερα.        

Οι κόκκινες γραμμές στις σχέσεις ΕΕ-Βρετανίας και οι προτεραιότητες για τον προϋπολογισμό της ΕΕ στο επίκεντρο της ολομέλειας του Μαρτίου. Δείτε το βίντεο και μάθετε περισσότερα.

Γράφημα: οι εκπομπές των αερίων του θερμοκηπίου στον κόσμο.        

Δείτε το παρακάτω γράφημα όπου καταγράφονται οι εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου σε κάθε χώρα και τομέα στην ΕΕ, και ανακαλύψτε τις χώρες με τις υψηλότερες εκπομπές αερίων στον κόσμο.

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2018: οι γυναίκες στα ΜΜΕ και στην τεχνολογία.        

Τη σημασία του ρόλου των γυναικών στα ΜΜΕ και στις τεχνολογίες της πληροφορικής και των επικοινωνιών, υπογραμμίζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Mail notification 

Εγγραφή για ενημερώσεις σχετικά με τα αγαπημένα σας θέματα 

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας: