Τελευταίες ειδήσεις 

Featured 

Προσεχώς: αποσπασμένοι εργαζόμενοι, προκλήσεις της ψηφιακής οικονομίας και άλλα..        

Η απλοποίηση της διαδικασίας χορήγησης ασύλου, οι ποσπασμένοι εργαζόμενοι και η διάσκεψη υψηλού επιπέδου για την ψηφιακή επικοινωνία στην ατζέντα του ΕΚ αυτή την εβδομάδα.

From Facebook to Syria: 5 numbers to take away from Strasbourg        

Το ΕΚ κάλεσε τις τουρκικές αρχές να απελευθερώσουν τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, συζήτησε με τον πρόεδρο της Γαλλίας για το μέλλον της ΕΕ και ψήφισε κανόνες για την μείωση των αποβλήτων.

Νέοι κανόνες για ασφαλέστερα και «καθαρότερα» αυτοκίνητα        

Οι κανόνες διασφαλίζουν καλύτερη εποπτεία του τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, προβλέποντας βαριά πρόστιμα για τους παραβάτες και αυστηρότερες απαιτήσεις για τις δοκιμές εκπομπών.

Νέοι κανόνες για τα βιολογικά προϊόντα και την γεωργία        

Δείτε το βίντεο μας και διαβάστε τη συνέντευξη του Μάρτιν Χόισλινγκ (Πράσινοι, Γερμανία) σχετικά με τα οφέλη των νέων κανόνων για την παραγωγή και την επισήμανση βιολογικών προϊόντων.

Οι νέοι στόχοι της ΕΕ για την κυκλική οικονομία        

Οι νέοι κανόνες για την κυκλική οικονομία θέτουν φιλόδοξους στόχους για την ανακύκλωση αποβλήτων και την υγειονομική ταφή στην ΕΕ. Μάθε ποιοι είναι οι στόχοι και οι προθεσμίες τους.

??eng.newsroom.sharingZone.shareOn_el_GR??

📖 📚 Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου: Η Αθήνα ανακηρύσσεται «Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου για το 2018! Δες πόσο χρόνο αφιερώ… https://t.co/5K3JehzoHc

Τελευταία δελτία Τύπου 

Δείτε επίσης: 

Future of Europe -Top Story and Banner ©AP Images/European Union-EP        
Προτεραιότητα 

Προτεραιότητα 
Το μέλλον της Ένωσης  

Θέματα ΕΕ 
 

Από την άμυνα και την οικονομική ανάπτυξη μέχρι την παγκοσμιοποίηση, δείτε τι κάνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να βελτιώσει την Ένωση στο μέλλον.

From waste packaging to organic food: coming up in Strasbourg        

Στην ολομέλεια του Απριλίου οι ευρωβουλευτές συζητούν για την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία και για το μέλλον της ΕΕ με τον Εμανουέλ Μακρόν.

 ©AP Images/European Union-EP.        

Ο κανονισμός για τις δεσμευτικές ετήσιες μειώσεις εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου θέτει εθνικούς στόχους στα κ-μ και εφαρμόζει τις δεσμεύσεις της Συμφωνίας του Παρισιού.

 Ξανα χρησιμοποίησέ το!        

Ενημερώσου για τη σημασία της κυκλικής οικονομίας και τα οφέλη της στο περιβάλλον, την ανάπτυξη και τους πολίτες μέσα από το βίντεο και το γράφημά μας.

Top Story Icon-Banner How it works?        
Προτεραιότητα 

Προτεραιότητα 
Σύντομα βίντεο για τον τρόπο λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της ΕΕ 

Κοινωνία 
 

Ανακαλύψτε πως λειτουργούν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η ΕΕ και πώς επωφελούνται οι Ευρωπαίοι πολίτες μέσα από σύντομα, περιγραφικά βίντεο.

Mail notification 

Εγγραφή για ενημερώσεις σχετικά με τα αγαπημένα σας θέματα 

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας: