Τελευταίες ειδήσεις 

Featured 

Φωτογραφία της Brooke Cagle - Unsplash        

Μάθετε πώς η ΕΕ και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αγωνίζονται για την προστασία των δικαιωμάτων των γυναικών και την ενίσχυση της ισότητας των φύλων στην εργασία, την πολιτική και άλλους τομείς.

Κοινοποίηση αυτής σελίδας στο Twitter

Είστε από αυτούς που κλείνουν από το διαδίκτυο τις διακοπές τους 💻; Αν ναι, τότε η ΕΕ φρόντισε να προστατεύσει τα δ… https://t.co/ACGA2SqwBo

Τελευταία δελτία Τύπου 

Δείτε επίσης: 

European Parliament 2020 calendar        

Θέματα ΕΕ 
 

Τέσσερα χρώματα συναντιούνται στο πρόγραμμα του ΕΚ και διακρίνουν τις δραστηριότητες του. Εδώ, ένας σύντομος οδηγός, για τα χρώματα και πώς αντανακλούν το πρόγραμμα των ευρωβουλευτών.

Καρκινογόνοι παράγοντες στην εργασία: καλύτερη προστασία από επιβλαβείς ουσίες        

Ο καρκίνος συνδέεται με πάνω από το ήμισυ των θανάτων που σχετίζονται με την εργασία στην EE. Οι ευρωβουλευτές υιοθέτησαν νέους κανόνες για τη μείωση των καρκινογόνων ουσιών στην εργασία.

Φωτογραφία του Owen Beard - Unsplash        

Η ΕΕ συμβάλλει στη βελτίωση της δημόσιας υγείας μέσω προγραμμάτων χρηματοδότησης και νομοθετικών ρυθμίσεων σε ένα ευρύ φάσμα τομέων όπως είναι τα τρόφιμα, ο καθαρός αέρας και οι ασθένειες.

Παράλια Λέσβου, Ελλάδα ©UNHCR/Achilleas Zavallis.        

Κοινωνία 
 

Η μετανάστευση αποτελεί πρόκληση αλλά ταυτόχρονα και ευκαιρία για την Ευρώπη. Δείτε πως η ΕΕ αντιμετωπίζει τη μετανάστευση και το άσυλο.

banner_refugee day        

Η προσφυγική κρίση ώθησε το σύστημα ασύλου της ΕΕ σε οριακό σημείο. Μάθετε περισσότερα για τη πρόταση του ΕΚ για τη δημιουργία μιας πιο δίκαιης και αποτελεσματικής πολιτικής ασύλου.

Από τη νέα πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη μετανάστευση: οι πιο σημαντικές στιγμές της Ολομέλειας        

Οι ευρωβουλευτές εξέλεξαν την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ως νέα πρόεδρο της Επιτροπής, συζήτησαν το έργο των προεδριών του Συμβουλίου το 2019 και εξέτασαν ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ειδοποίηση ηλεκτρονικού μηνύματος 

Εγγραφή για ενημερώσεις σχετικά με τα αγαπημένα σας θέματα 

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας: