Τελευταίες ειδήσεις 

Featured 

©AP images/European Union-EP.        

Οι Ευρωπαίοι περιμένουν περισσότερα από την ΕΕ για την καταπολέμηση της ανεργίας, της τρομοκρατίας και την προστασία του περιβάλλοντος, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα στης Eurostat.

Πίνα Πιτσιέρνο (Ιταλία, Σοσιαλιστές).        

Το ΕΚ ζητά κανόνες για την καταπολέμηση του εκφοβισμού και της σεξουαλικής παρενόχλησης,εντός και εκτός διαδικτύου. Μιλήσαμε με την εισηγήτρια της έκθεσης για τα μέτρα που προτείνει.

Από την κατάσταση της Ένωσης στα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας: 5 στοιχεία από το Στρασβούργο        

Η συζήτηση για την Κατάσταση της Ένωσης, το κράτος δικαίου στην Ουγγαρία η ομιλία Τσίπρα, ήταν μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της ολομέλειας του Σεπτεμβρίου.

Κοινοποίηση αυτής σελίδας στο Twitter

Η τελευταία έρευνα του ευρωβαρομέτρου για τις προσδοκίες των Ευρωπαίων από την 🇪🇺 → https://t.co/QPKAkMUwwl https://t.co/WBHVLrqSkr

Τελευταία δελτία Τύπου 

Δείτε επίσης: 

Η εβδομάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο        

Οι ευρωβουλευτές ψηφίζουν νέους κανόνες για τη βελτίωση της ασφάλειας των προϊόντων που πωλούνται στην ΕΕ και συζητούν σχέδια για την καταπολέμηση της απάτης στις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (ΓΚΠΔ) της ΕΕ.        

Από τις 25 Μαΐου, ο νόμος για την προστασία των δεδομένων είναι σε πλήρη ισχύ σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ο κανονισμός προστατεύει την ιδιωτική ζωή των πολιτών από παραβιάσεις στα δεδομένα τους.

Mail notification 

Εγγραφή για ενημερώσεις σχετικά με τα αγαπημένα σας θέματα 

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας: