Τελευταίες ειδήσεις 

Featured 

Ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (ΓΚΠΔ) της ΕΕ.        

Από τις 25 Μαΐου, ο νόμος για την προστασία των δεδομένων είναι σε πλήρη ισχύ σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ο κανονισμός προστατεύει την ιδιωτική ζωή των πολιτών από παραβιάσεις στα δεδομένα τους.

Η εβδομάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο        

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ συναντά τους επικεφαλής των πολιτικών ομάδων και συζητά για τα προσωπικά δεδομένα, πριν τεθεί σε ισχύ ο Γενικός Κανονισμός για την προστασία των προσωπικών δεδομένων

??eng.newsroom.sharingZone.shareOn_el_GR??

⚡️ Τί συνέβη στο Κοινοβούλιο αυτή την εβδομάδα: ✅ Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ✅ Ευρωβαρόμετρο ✅ Ένας χρόνος πριν… https://t.co/YzybaTrhtS

Τελευταία δελτία Τύπου 

Δείτε επίσης: 

Venezuela ©EP/AP Images/Ariana Cubillos        

Οι εκλογές στη Βενεζουέλα, που είχαν προγραμματιστεί για τις 20 Μαΐου, πρέπει να αναβληθούν μέχρι να πληρούνται οι προϋποθέσεις για αξιόπιστες, διαφανείς και χωρίς αποκλεισμούς εκλογές.

infographic illustration        

Η επιτροπή Βιομηχανίας του EK κάνει την αρχή για τη διαμόρφωση πολιτικών για τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τεχνολογίες κατανεμημένου καθολικού. Μάθετε περισσότερα στο γράφημα μας.

Συνέντευξη με τον Ερίκ Αντριέ.        

Η ειδική επιτροπή του ΕΚ που εξετάζει τη διαδικασία έγκρισης φυτοφαρμάκων έχει μέχρι το τέλος του 2018 για να διερευνήσει και να προτείνει βελτιώσεις στη διαδικασία έγκρισης φυτοφαρμάκων.

Ευρωπαϊκό Βραβείο Καρλομάγνου για τη Νεολαία 2018.        

Το Ευρωπαϊκό Βραβείο Καρλομάγνου για τη Νεολαία 2018 απονεμήθηκε στο πολωνικό πρόγραμμα που καλεί τους νέους ανθρώπους να ξεδιπλώσουν την ιστορία του στρατοπέδου φυλακισμένων κατα τον Β’ΠΠ

Πορτρέτο των δολοφονημένων δημοσιογράφων Daphne Caruana Galizia, Ján Kuciak και της αρραβωνιαστικιάς του Martina Kušnírová.        

Η ελευθερία του Τύπου είναι σημαντικό στοιχείο της δημοκρατίας, αλλά ακόμα και στην Ευρώπη, η οποία θεωρείται προπύργιο της ελευθερίας του Τύπου, η κατάσταση χειροτερεύει.

Οι ευρωβουλευτές τονίζουν τη σημασία της διασφάλισης των κατάλληλων συνθηκών εργασίας για τους δημοσιογράφους.        

Δράσεις υπέρ της ελευθερίας, του πλουραλισμού και της ανεξαρτησίας των ΜΜΕ ζήτησαν την Τρίτη οι ευρωβουλευτές, μετά τη δολοφονία δύο Ευρωπαίων δημοσιογράφων και τη διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Mail notification 

Εγγραφή για ενημερώσεις σχετικά με τα αγαπημένα σας θέματα 

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας: