Τελευταίες ειδήσεις 

Featured 

Display of red electronic board of stock market quotes with down trend graph ©AP Imageas/European Union-EP        

Στις 16 Απριλίου, το ΕΚ ενέκρινε τα μέτρα για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας της Τραπεζικής Ένωσης και την καλύτερη προστασία της ευρωζώνης από μελλοντικές οικονομικές κρίσεις.

Frontex Coast Guards in action        
Δελτία Τύπου 

Δελτία Τύπου 
Ευρωπαϊκή Συνοριοφυλακή και Ακτοφυλακή: μόνιμο σώμα 10.000 φυλάκων μέχρι το 2027 

 

Νέα νομοθεσία για την ενίσχυση της Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής ψηφίστηκε την Τετάρτη για καλύτερη προστασία των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ.

Κοινοποίηση αυτής σελίδας στο Twitter

Προσεχώς στην ολομέλεια του ΕΚ: ✅Οδική ασφάλεια ✅Προστασία των καταναλωτών ✅Brexit ✅ @GretaThunberg →… https://t.co/Dsq0RcZW8W

Τελευταία δελτία Τύπου 

Δείτε επίσης: 

Liftoff of Sentinel-2B on a Vega launcher from Europe’s Spaceport in French Guiana at 01:49 GMT (02:49 CET) on 7 March 2017. Sentinel-2B is the second satellite in the Sentinel-2 mission for Europe’s Copernicus environment monitoring programme. ©ESA–Stephane Corvaja, 2017        

Η διαστημική τεχνολογία χρησιμοποιείται σε πολλούς τομείς, από την επικοινωνία, μέχρι την αξιολόγηση φυσικών καταστροφών. Ανακαλύψτε στο γράφημα πως η ΕΕ βοηθά στην ενίσχυσή της.

Illustration image of hands in gesture of protection. ©AP images/European Union - EP        
Προτεραιότητα 

Προτεραιότητα 
Κοινωνική ένταξη και προστασία  

Κοινωνία 
 

Πώς προωθεί η ΕΕ την κοινωνική ένταξη και προστασία; Πώς καταπολεμά τη φτώχεια και την ανεργία; Ανακαλύψτε τα τελευταία νέα σχετικά με τις ευρωπαϊκές κοινωνικές πολιτικές.

ΕΚΤ+: Εξορθολογισμός του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου        

Οι ευρωβουλευτές ζητούν την αναβάθμιση του ρόλου του Eυρωπαικού Κοινωνικού Ταμείου με στόχο την παροχή βοήθειας σε περισσότερους ανθρώπους που πλήττονται από τη φτώχεια και την ανεργία.

Συνέντευξη με την Tania Fajon.        

Έχουν τεθεί σε ισχύ προσωρινά εσωτερικά σύνορα εντός της ζώνης Σένγκεν για τρία χρόνια. Οι βουλευτές του ΕΚ πιέζουν για σαφέστερους όρους για τη χρήση τους ως έσχατο μέτρο.

Ταμείο Παγκοσμιοποίησης: περισσότερη βοήθεια μετά την απόλυση        

Στις 16 Ιανουαρίου 2019, το ΕΚ ενέκρινε τη μεταρρύθμιση του ταμείου, το οποίο στηρίζει εργαζόμενους που απολύονται λόγω της παγκοσμιοποίησης ή άλλων τεχνολογικών και περιβαλλοντικών αλλαγών.

Προσεχώς στις Βρυξέλλες: ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και άλλα        

Θέματα ΕΕ 
 

Η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, η εξέλιξη του Brexit και το φυσικό αέριο στην ατζέντα του ΕΚ για αυτή την εβδομάδα.

Ειδοποίηση ηλεκτρονικού μηνύματος 

Εγγραφή για ενημερώσεις σχετικά με τα αγαπημένα σας θέματα 

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας: