Τελευταίες ειδήσεις 

Featured 

Οι κόκκινες γραμμές στις σχέσεις ΕΕ-Βρετανίας και οι προτεραιότητες για τον προϋπολογισμό της ΕΕ στο επίκεντρο της ολομέλειας του Μαρτίου. Δείτε το βίντεο και μάθετε περισσότερα.        

Οι κόκκινες γραμμές στις σχέσεις ΕΕ-Βρετανίας και οι προτεραιότητες για τον προϋπολογισμό της ΕΕ στο επίκεντρο της ολομέλειας του Μαρτίου. Δείτε το βίντεο και μάθετε περισσότερα.

??eng.newsroom.sharingZone.shareOn_el_GR??

Θέλεις να εργαστείς στα ευρωπαϊκά όργανα; Μην χάνεις χρόνο⏳ Δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό μέχρι τις 10/04 →… https://t.co/jWM8y2tMAW

Τελευταία δελτία Τύπου 

Δείτε επίσης: 

From budget to tax evasion, 5 numbers to take away from Strasbourg        

Οι ευρωβουλευτές ζήτησαν την ενίσχυση του μακροπρόθεσμου προϋπολογισμού της ΕΕ, ψήφισαν για μεγαλύτερη διαφάνεια στις τιμές παράδοσης δεμάτων και καταδίκασαν τα νέα τιμολόγια των ΗΠΑ.

Γράφημα: οι εκπομπές των αερίων του θερμοκηπίου στον κόσμο.        

Δείτε το παρακάτω γράφημα όπου καταγράφονται οι εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου σε κάθε χώρα και τομέα στην ΕΕ, και ανακαλύψτε τις χώρες με τις υψηλότερες εκπομπές αερίων στον κόσμο.

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2018: οι γυναίκες στα ΜΜΕ και στην τεχνολογία.        

Τη σημασία του ρόλου των γυναικών στα ΜΜΕ και στις τεχνολογίες της πληροφορικής και των επικοινωνιών, υπογραμμίζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Ο ευρωβουλευτής Javier Nart        

Οι ευρωβουλευτές σταματούν τη νομιμοποίηση εσόδων από το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και το οργανωμένο έγκλημα, με στόχο να καταπολεμήσουν τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας.

infographic illustration        

Οικονομία 
 

Ποιες χώρες της ΕΕ παράγουν περισσότερο μέλι; Που εξάγει μέλι η ΕΕ και πόσες εισαγωγές κάνει; Βρείτε τις απαντήσεις στο γράφημα που ετοιμάσαμε.

Mail notification 

Εγγραφή για ενημερώσεις σχετικά με τα αγαπημένα σας θέματα 

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας: