Οικονομία 

Προϊόντα για την κατηγορία αυτή 

Shopping and online shopping illustration image @AP images/European Union-EP        

Ενόψει της αυξανόμενης ζήτησης για διασυνοριακές αγορές στην ΕΕ, οι ευρωβουλευτές ενέκριναν νέους κανόνες για την προστασία των καταναλωτών οπουδήποτε αγοράζουν προϊόντα στην ΕΕ.

Thinking Cyborg        

Νέο πρόγραμμα ύψους 9,2 δισ. ευρώ ενέκρινε το ΕΚ, με στόχο την ανάπτυξη της υπολογιστικής υψηλών επιδόσεων, της τεχνητής νοημοσύνης, της κυβερνοασφάλειας και των ψηφιακών δεξιοτήτων της ΕΕ.

Display of red electronic board of stock market quotes with down trend graph ©AP Imageas/European Union-EP        

Στις 16 Απριλίου, το ΕΚ ενέκρινε τα μέτρα για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας της Τραπεζικής Ένωσης και την καλύτερη προστασία της ευρωζώνης από μελλοντικές οικονομικές κρίσεις.

Liftoff of Sentinel-2B on a Vega launcher from Europe’s Spaceport in French Guiana at 01:49 GMT (02:49 CET) on 7 March 2017. Sentinel-2B is the second satellite in the Sentinel-2 mission for Europe’s Copernicus environment monitoring programme. ©ESA–Stephane Corvaja, 2017        

Η διαστημική τεχνολογία χρησιμοποιείται σε πολλούς τομείς, από την επικοινωνία, μέχρι την αξιολόγηση φυσικών καταστροφών. Ανακαλύψτε στο γράφημα πως η ΕΕ βοηθά στην ενίσχυσή της.

Εντείνοντας τον αγώνα κατά της φοροδιαφυγής και του οικονομικού εγκλήματος        

Η έκθεση, που εγκρίθηκε τη Τρίτη 26 Μαρτίου, προτείνει τη δημιουργία ευρωπαϊκής οικονομικής αστυνομίας και τη σύσταση ενός εποπτικού μηχανισμού κατά της νομιμοποίησης παράνομων εσόδων.

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας: