Θέματα ΕΕ 

Προϊόντα για την κατηγορία αυτή 

From Facebook to Syria: 5 numbers to take away from Strasbourg        

Το ΕΚ κάλεσε τις τουρκικές αρχές να απελευθερώσουν τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, συζήτησε με τον πρόεδρο της Γαλλίας για το μέλλον της ΕΕ και ψήφισε κανόνες για την μείωση των αποβλήτων.

From waste packaging to organic food: coming up in Strasbourg        

Στην ολομέλεια του Απριλίου οι ευρωβουλευτές συζητούν για την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία και για το μέλλον της ΕΕ με τον Εμανουέλ Μακρόν.

Coming up: cross-border streaming, eCall, press freedom, and more        

Η προστασία των εργατών από καρκινογόνους παράγοντες, οι πιέσεις στους δημοσιογράφους και ο διορισμός του νέου γ.γ. της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην εβδομαδιαία διάταξη του Κοινοβουλίου.

Ευκαιρίες και προκλήσεις της ψηφιακής οικονομίας        

Διάσκεψη υψηλού επιπέδου με θέμα «Διαμορφώνοντας το ψηφιακό μας μέλλον: η πρόκληση της ψηφιακής επανάστασης» πραγματοποιείται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, στις 25 Απριλίου.

Coming up: From vaccines to victims of terrorism and the gas market        

Οι ευρωβουλευτές ψηφίζουν για τη συμμόρφωση των προμηθευτών φυσικού αερίου με τους κανόνες της ΕΕ, αποτίνουν φόρο τιμής στα θύματα τρομοκρατίας και ανησυχούν για τη μείωση των εμβολιασμών.

From budget to tax evasion, 5 numbers to take away from Strasbourg        

Οι ευρωβουλευτές ζήτησαν την ενίσχυση του μακροπρόθεσμου προϋπολογισμού της ΕΕ, ψήφισαν για μεγαλύτερη διαφάνεια στις τιμές παράδοσης δεμάτων και καταδίκασαν τα νέα τιμολόγια των ΗΠΑ.

Οι κόκκινες γραμμές στις σχέσεις ΕΕ-Βρετανίας και οι προτεραιότητες για τον προϋπολογισμό της ΕΕ στο επίκεντρο της ολομέλειας του Μαρτίου. Δείτε το βίντεο και μάθετε περισσότερα.        

Οι κόκκινες γραμμές στις σχέσεις ΕΕ-Βρετανίας και οι προτεραιότητες για τον προϋπολογισμό της ΕΕ στο επίκεντρο της ολομέλειας του Μαρτίου. Δείτε το βίντεο και μάθετε περισσότερα.

Γράφημα: το Άρθρο 7 της Συνθήκης της ΕΕ        

Πρόταση ψηφίσματος σχετικά με την απόφαση της Κομισιόν να ενεργοποιήσει το άρθρο 7 για την κατάσταση του κράτους δικαίου στην Πολωνία, τίθεται σε ψηφοφορία στο ΕΚ την Πέμπτη.

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας: