Θέματα ΕΕ 

Προϊόντα για την κατηγορία αυτή 

Το επίσημο λογότυπο για την αυστριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ.        

Από την 1η Ιουλίου 2018 η Αυστρία αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ζητήσαμε από τους αυστριακούς ευρωβουλευτές να μοιραστούν μαζί μας τις απόψεις τους.

Προσεχώς στο Στρασβούργο: Ασφάλεια στα σύνορα της ΕΕ, τρισδιάστατη εκτύπωση και πολλά άλλα        

Οι ευρωβουλευτές ψηφίζουν νέους κανόνες για την ασφάλεια των εξωτερικών συνόρων, αξιολογούν τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής και συζητούν με τον Πολωνό πρωθυπουργό για το μέλλον της ΕΕ.

Προσεχώς στις Βρυξέλλες: από τις τρισδιάστατες εκτυπώσεις έως την ανθεκτικότητα των λοιμώξεων στα φάρμακα        

Νέοι κανόνες για τα πνευματικά δικαιώματα στο διαδίκτυο και μέτρα κατά της ανθεκτικότητας των αντιβιοτικών. Στις 26 Ιουνίου το συνέδριο πολιτιστικής κληρονομιάς του ΕΚ.

Από τις έδρες του Κοινοβουλίου έως την άμυνα στον κυβερνοχώρο: 5 στοιχεία από το Στρασβούργο        

Από τους αυστηρότερους κανόνες για τα drones μέχρι την αναδιανομή των εδρών στο ΕΚ και το μεταναστευτικό. Αυτά είναι τα σημαντικότερα σημεία από την ολομέλεια στο Στρασβούργο.

Φρέσκιες δέες, ενέργεια και έμπνευση για το μέλλον της Ευρώπης: Η Ευρωπαϊκή Εκδήλωση Νεολαίας πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.        

Περισσότεροι από 8.000 νέοι βρέθηκαν στο ΕΚ στο Στρασβούργο, 1-2 Ιουνίου, για να συζητήσουν τις ιδέες τους για μια καλύτερη Ευρώπη. Δείτε μερικά από τα σημαντικότερα σημεία της Εκδήλωσης.

Από το κοινό ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης στα μη επανδρωμένα αεροσκάφη: τι θα συμβεί προσεχώς στο Στρασβούργο        

Οι ευρωβουλευτές ψηφίζουν νέους κανόνες για την διατήρηση της ασφάλεια στον εναέριο χώρο, συζητούν για το μέλλον της ΕΕ με τον ολλανδό πρωθυπουργό και τη συμφωνία για τα πυρηνικά στο Ιράν.

Η εβδομάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο        

Η βελτίωση των συνθηκών εργασίας για τους οδηγούς φορτηγών, η ασφάλεια των δεδομένων στο διαδίκτυο και η επέτειος του βραβείου Ζαχάρωφ, στην ατζέντα του ΕΚ αυτή την εβδομάδα.

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας: