Κοινωνία 

Προϊόντα για την κατηγορία αυτή 

Πιο δίκαιη γεωργία στην ΕΕ μετά το 2020        

Οι ευρωβουλευτές ζητούν δίκαιη, ανταγωνιστική και βιώσιμη γεωργική πολιτική μετά το 2020 και τονίζουν τη σημασία της ύπαρξης κοινών κανόνων και επαρκούς προϋπολογισμού.

Ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (ΓΚΠΔ) της ΕΕ.        

Από τις 25 Μαΐου, ο νόμος για την προστασία των δεδομένων είναι σε πλήρη ισχύ σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ο κανονισμός προστατεύει την ιδιωτική ζωή των πολιτών από παραβιάσεις στα δεδομένα τους.

Συνέντευξη με τον Ερίκ Αντριέ.        

Η ειδική επιτροπή του ΕΚ που εξετάζει τη διαδικασία έγκρισης φυτοφαρμάκων έχει μέχρι το τέλος του 2018 για να διερευνήσει και να προτείνει βελτιώσεις στη διαδικασία έγκρισης φυτοφαρμάκων.

Ευρωπαϊκό Βραβείο Καρλομάγνου για τη Νεολαία 2018.        

Το Ευρωπαϊκό Βραβείο Καρλομάγνου για τη Νεολαία 2018 απονεμήθηκε στο πολωνικό πρόγραμμα που καλεί τους νέους ανθρώπους να ξεδιπλώσουν την ιστορία του στρατοπέδου φυλακισμένων κατα τον Β’ΠΠ

Πορτρέτο των δολοφονημένων δημοσιογράφων Daphne Caruana Galizia, Ján Kuciak και της αρραβωνιαστικιάς του Martina Kušnírová.        

Η ελευθερία του Τύπου είναι σημαντικό στοιχείο της δημοκρατίας, αλλά ακόμα και στην Ευρώπη, η οποία θεωρείται προπύργιο της ελευθερίας του Τύπου, η κατάσταση χειροτερεύει.

Οι ευρωβουλευτές τονίζουν τη σημασία της διασφάλισης των κατάλληλων συνθηκών εργασίας για τους δημοσιογράφους.        

Δράσεις υπέρ της ελευθερίας, του πλουραλισμού και της ανεξαρτησίας των ΜΜΕ ζήτησαν την Τρίτη οι ευρωβουλευτές, μετά τη δολοφονία δύο Ευρωπαίων δημοσιογράφων και τη διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας: