Κόσμος 

Προϊόντα για την κατηγορία αυτή 

Συνέντευξη σχετικά με τις σχέσεις ΕΕ - Ρωσίας        

«Η επίγνωση της ρωσικής απειλής ολοένα και αυξάνεται», δηλώνει η ευρωβουλευτής Σάντρα Καλνιέτε πριν από τη διεξαγωγή ψηφοφορίας σχετικά με τις σχέσεις ΕΕ-Ρωσίας, στις 12 Μαρτίου.

Γράφημα.        

Κόσμος 
 

Οι ΕΕ διαπραγματεύεται πολλές εμπορικές συμφωνίες με χώρες από όλο τον κόσμο. Δείτε ποιές συμφωνίες βρίσκονται υπό διαπραγμάτευση αλλά και ποια είναι η διαδικασία.

banner_refugee day        

Η προσφυγική κρίση ώθησε το σύστημα ασύλου της ΕΕ σε οριακό σημείο. Μάθετε περισσότερα για τη πρόταση του ΕΚ για τη δημιουργία μιας πιο δίκαιης και αποτελεσματικής πολιτικής ασύλου.

Venezuela ©EP/AP Images/Ariana Cubillos        

Οι εκλογές στη Βενεζουέλα, που είχαν προγραμματιστεί για τις 20 Μαΐου, πρέπει να αναβληθούν μέχρι να πληρούνται οι προϋποθέσεις για αξιόπιστες, διαφανείς και χωρίς αποκλεισμούς εκλογές.

Συρία: οι ευρωβουλευτές καταδικάζουν τη χρήση παράνομων χημικών όπλων        

Καθώς η Συρία διανύει τον όγδοο χρόνο συρράξεων, οι ευρωβουλευτές συζήτησαν την κατάσταση στη χώρα στις 17 Απριλίου. Μάθετε περισσότερα για την απάντηση του Κοινοβουλίου στη συριακή κρίση.

Joint debate on Palestine/UNRWA with Federica Mogherini, High Representative of the Union for Foreign Affairs and Security Policy.        

Το ΕΚ ζητά αύξηση της χρηματοδότησης προς την Υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών για τους Παλαιστίνιους Πρόσφυγες, προκειμένου να περιοριστεί ο αντίκτυπος της μείωσης της χρηματοδότησης των ΗΠΑ.

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας: