Κόσμος 

Προϊόντα για την κατηγορία αυτή 

banner_refugee day        

Η προσφυγική κρίση ώθησε το σύστημα ασύλου της ΕΕ σε οριακό σημείο. Μάθετε περισσότερα για τη πρόταση του ΕΚ για τη δημιουργία μιας πιο δίκαιης και αποτελεσματικής πολιτικής ασύλου.

Venezuela ©EP/AP Images/Ariana Cubillos        

Οι εκλογές στη Βενεζουέλα, που είχαν προγραμματιστεί για τις 20 Μαΐου, πρέπει να αναβληθούν μέχρι να πληρούνται οι προϋποθέσεις για αξιόπιστες, διαφανείς και χωρίς αποκλεισμούς εκλογές.

Συρία: οι ευρωβουλευτές καταδικάζουν τη χρήση παράνομων χημικών όπλων        

Καθώς η Συρία διανύει τον όγδοο χρόνο συρράξεων, οι ευρωβουλευτές συζήτησαν την κατάσταση στη χώρα στις 17 Απριλίου. Μάθετε περισσότερα για την απάντηση του Κοινοβουλίου στη συριακή κρίση.

Joint debate on Palestine/UNRWA with Federica Mogherini, High Representative of the Union for Foreign Affairs and Security Policy.        

Το ΕΚ ζητά αύξηση της χρηματοδότησης προς την Υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών για τους Παλαιστίνιους Πρόσφυγες, προκειμένου να περιοριστεί ο αντίκτυπος της μείωσης της χρηματοδότησης των ΗΠΑ.

Nearly three weeks into a mass exodus of Rohingya fleeing violence in Myanmar, thousands were still flooding across the border Thursday in search of help and safety in teeming refugee settlements in Bangladesh. ©Dar Yasin/AP Photos/European Union-EP        

Τον Αύγουστο 400.000 Ροχίνγκια εγκατέλειψαν τη Μιανμάρ. Το ΕΚ ζητά από την κυβέρνηση της Μιανμάρ να σταματήσει δίωξη της μειονότητας, ενώ ακύρωσε και την επίσκεψη αντιπροσωπείας εκεί.

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας: