Αίθουσα τύπου 

Αλλα θέματα 
 

Τις τελευταίες εξελίξεις στην εταιρική φορολογική πολιτική και στην τραπεζική ένωση συζήτησε με δημοσιογράφους ο Ευρωβουλευτές Κώστας Μαυρίδης (Σ&Δ) την 1η Δεκεμβρίου 2017.

Σύνοδος Ολομέλειας 
 

MEPs call for the release of Vietnamese blogger Nguyen Van Hoa, the reinstatement of Cambodian opposition lawmakers, and the decriminalisation of miscarriage and abortion in El Salvador.

Σύνοδος Ολομέλειας 
 

Εκπρόσωποι της δημοκρατικής αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας έλαβαν σήμερα το βραβείο Ζαχάρωφ για την ελευθερία της σκέψης κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής στο Στρασβούργο.

Σύνοδος Ολομέλειας 
 

Το ΕΚ χαιρετίζει την κοινή έκθεση που υπέβαλαν οι διαπραγματευτές της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου και συστήνει να ξεκινήσει η δεύτερη φάση των διαπραγματεύσεων.

Σύνοδος Ολομέλειας 
 

Το ψήφισμα που ζητούσε να απορριφθεί η πρόταση της Επιτροπής για χρήση πρόσθετων φωσφορικών αλάτων στον κατεψυγμένο γύρο δεν συγκέντρωσε την απαραίτητη πλειοψηφία των 376 ευρωβουλευτών.

       
 

Διαπιστεύσεις των μέσων ενημέρωσης 

Οι δημοσιογράφοι, οι φωτογράφοι και τα ραδιοτηλεοπτικά συνεργεία πρέπει να υποβάλουν αίτηση για διαπίστευση γραπτού Τύπου και/ή ειδική διαπίστευση "οπτικοακουστικών μέσων" προκειμένου να εισέρχονται και εργάζονται στους χώρους του Κοινοβουλίου.

Συχνές ερωτήσεις 

Με ποιον τρόπο εργάζονται οι βουλευτές του ΕΚ, τι μισθό λαμβάνουν και ποιες είναι οι δαπάνες τους; Για να βρείτε απαντήσεις σε αυτές και άλλες συχνές ερωτήσεις σχετικά με το έργο και τις δαπάνες λειτουργίας του Κοινοβουλίου, διαβάστε την ενότητα με "Συχνές Ερωτήσεις"

Επικοινωνία 

Η Υπηρεσία Τύπου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου διαθέτει μια ομάδα υπεύθυνων Τύπου που βοηθά τους δημοσιογράφους και τους παρέχει πληροφορίες για το έργο των επιτροπών και της ολομέλειας και τις αποφάσεις που λαμβάνονται σε αυτές

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας: