Αίθουσα τύπου 

CULT 
 

Lux Prize 2017 shortlisted films will be screened simultaneously across Europe. MEPs will watch the films at the EP and vote for the winning film over the coming weeks.

Σύνοδος Ολομέλειας 
ENVI 
 

Το ΕΚ απέρριψε την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία θα οδηγούσε στο να εξαιρεθούν ορισμένες χημικές ουσίες των φυτοφαρμάκων από το να χαρακτηριστούν ως ενδοκρινικοί διαταράκτες.

Σύνοδος Ολομέλειας 
 

Οι επικεφαλής των πολιτικών ομάδων και ο Φρανς Τίμερμανς θα συζητήσουν το ισπανικό Σύνταγμα, το κράτος δικαίου και τα θεμελιώδη δικαιώματα στη χώρα υπό το φως των γεγονότων στην Καταλονία.

Σύνοδος Ολομέλειας 
 

Οι ευρωβουλευτές και ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Τίμερμανς συζήτησαν το Σύνταγμα, το κράτος δικαίου και τα θεμελιώδη δικαιώματα στην Ισπανία, σε συνέχεια των γεγονότων στην Καταλονία.

       
 

Διαπιστεύσεις των μέσων ενημέρωσης 

Οι δημοσιογράφοι, οι φωτογράφοι και τα ραδιοτηλεοπτικά συνεργεία πρέπει να υποβάλουν αίτηση για διαπίστευση γραπτού Τύπου και/ή ειδική διαπίστευση "οπτικοακουστικών μέσων" προκειμένου να εισέρχονται και εργάζονται στους χώρους του Κοινοβουλίου.

Συχνές ερωτήσεις 

Με ποιον τρόπο εργάζονται οι βουλευτές του ΕΚ, τι μισθό λαμβάνουν και ποιες είναι οι δαπάνες τους; Για να βρείτε απαντήσεις σε αυτές και άλλες συχνές ερωτήσεις σχετικά με το έργο και τις δαπάνες λειτουργίας του Κοινοβουλίου, διαβάστε την ενότητα με "Συχνές Ερωτήσεις"

Επικοινωνία 

Η Υπηρεσία Τύπου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου διαθέτει μια ομάδα υπεύθυνων Τύπου που βοηθά τους δημοσιογράφους και τους παρέχει πληροφορίες για το έργο των επιτροπών και της ολομέλειας και τις αποφάσεις που λαμβάνονται σε αυτές

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας: