Αίθουσα τύπου 

Αλλα θέματα 
 

Tην Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 διοργανώθηκε ημερίδα για τον Περιφερειακό Τύπο Κεντρικής Μακεδονίας και Θράκης στη Θεσσαλονίκη με θέμα "ΕΕ και σημερινή πολιτική συγκυρία".

Αλλα θέματα 
 

Με σκοπό την πληροφόρηση των πολιτών για τα ευρωπαϊκά προγράμματα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από το Γραφείο του ΕΚ και από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Αλλα θέματα 
 

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα διοργάνωσε σεμινάριο για φοιτητές δημοσιογραφίας στις Βρυξέλλες, στις 29-31 Μαΐου 2017.

Αλλα θέματα 
 

Πολυμελής αντιπροσωπεία της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων (LIBE) του ΕΚ, πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στην Ελλάδα στις 22-25 Μαΐου 2017.

CULT 
 

The three films competing for the 2017 Lux Film Prize were announced on 25 July in Rome during the Giornate degli Autori (Venice Days) by Antonio Tajani, President of the European Parliament

       
 

Διαπιστεύσεις των μέσων ενημέρωσης 

Οι δημοσιογράφοι, οι φωτογράφοι και τα ραδιοτηλεοπτικά συνεργεία πρέπει να υποβάλουν αίτηση για διαπίστευση γραπτού Τύπου και/ή ειδική διαπίστευση "οπτικοακουστικών μέσων" προκειμένου να εισέρχονται και εργάζονται στους χώρους του Κοινοβουλίου.

Συχνές ερωτήσεις 

Με ποιον τρόπο εργάζονται οι βουλευτές του ΕΚ, τι μισθό λαμβάνουν και ποιες είναι οι δαπάνες τους; Για να βρείτε απαντήσεις σε αυτές και άλλες συχνές ερωτήσεις σχετικά με το έργο και τις δαπάνες λειτουργίας του Κοινοβουλίου, διαβάστε την ενότητα με "Συχνές Ερωτήσεις"

Επικοινωνία 

Η Υπηρεσία Τύπου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου διαθέτει μια ομάδα υπεύθυνων Τύπου που βοηθά τους δημοσιογράφους και τους παρέχει πληροφορίες για το έργο των επιτροπών και της ολομέλειας και τις αποφάσεις που λαμβάνονται σε αυτές

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας: