Κοινοποίηση αυτής της σελίδας: 

EPIO programming.jpg 

Την Παρασκευή 27/1/2017 πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για το νέο έτος, προς τιμήν όλων των συνεργαζόμενων φορέων, προσωπικοτήτων και πολιτών που συμμετέχουν και υποστηρίζουν το έργο του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν προσωπικότητες της οικονομικής και πολιτικής ζωής της χώρας, δημοσιογράφοι καθώς και εκπρόσωποι της πανεπιστημιακής κοινότητας και του ακαδημαϊκού χώρου. Την Βουλή των Ελλήνων εκπροσώπησε ο 'Α Αντιπρόεδρος κ. Τάσος Κουράκης, ενώ εκ μέρους των Ελλήνων Ευρωβουλευτών παρευρέθηκε ο Αντιπρόεδρος του ΕΚ, Βουλευτής του Σύριζα, κ. Δημήτρης Παπαδημούλης. Την Αξιωματική Αντιπολίτευση εκπροσώπησε ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Κωστής Χατζηδάκης, παρευρέθηκε και ο Γιώργος Κουμουτσάκος πρώην Ευρωβουλευτής, ενώ παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής καθώς και δημοτικών και τοπικών αρχών.

Την εκδήλωση προσφώνησε ο Επικεφαλής του Γραφείου Λεωνίδας Αντωνακόπουλος, ο οποίος έκανε έναν απολογισμό των δράσεων του γραφείου κατά το 2016 και αναφέρθηκε στις δράσεις και τους στόχους του Γραφείου για το 2017.