Βίντεο «ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ» 

 
 

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας: 

Το σύντομο φιλμ ενθαρρύνει τη συμμετοχή στις επερχόμενες ευρωπαϊκές εκλογές, αλλά και τη σκέψη ότι οι επόμενες γενιές θα ζήσουν με τις συνέπειες αυτής της ψήφου. Με σκηνοθέτη τον βραβευμένο Frédéric Planchon, καταγράφει τις έντονες, όμορφες και εύθραυστες στιγμές του ερχομού των νεογέννητων παιδιών στον κόσμο μας.

Το τρίλεπτο βίντεο Αποφάσισε για το Μέλλον Σου θα υποτιτλιστεί σε όλες τις επίσημες γλώσσες της ΕΕ καθώς και άλλες ευρωπαϊκές γλώσσες, διαφορετικές εκδοχές για συγκεκριμένες χώρες στην ίδια γλώσσα (33 στο σύνολό τους), καθώς και πέντε διεθνώς σημαντικές γλώσσες (αραβικά, κινέζικα, ρωσικά, χίντι και τούρκικα). Έχουν επίσης παραχθεί 31 εκδόσεις σε νοηματικές γλώσσες.

The φιλμ πρωτοδημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο στο YouTube και στο Facebook στις 25 Απριλίου. Πιο σύντομες εκδόσεις (20-35 δευτερολέπτων) διανέμονται για χρήση από τηλεοπτικά κανάλια, ραδιόφωνα και κινηματογράφους.

Βίντεο «Σταμάτα να σκρολάρεις»

Νεαροί εθελοντές κινηματογραφιστές και ηθοποιοί από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες πήραν την πρωτοβουλία για την παραγωγή ενός φιλμ που θα δημοσιοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δέκα ημέρες πριν τις εκλογές. Το «σταμάτα να σκρολάρεις» είναι ένα κάλεσμα 43 δευτερολέπτων για τη συμμετοχή των νέων ανθρώπων στις εκλογές. Έχει υποτιτλιστεί σε 24 γλώσσες.