Pääaiheet 

Featured 

Lähikuva kannabiskasvista. Mepit haluavat lisää tutkimusta kannabiksen lääkekäytöstä        

Lääkekannabiksen käyttö Euroopassa 

Yhteiskunta 
 

Euroopan parlamentti haluaa EU:n laajuisia sääntöjä kannabiksen lääkinnällisestä käytöstä sekä rahoitusta alan tieteelliseen tutkimukseen.

#MyEUmoment-videokilpailun voittajat kampanjoivat äänestysaktiivisuuden nostamiseksi Tällä kertaa äänestän -hankkeessa. Jo yli 100 000 eurooppalaista on sitoutunut äänestämään vuoden 2019 EU-vaaleissa sivuilla www.tälläkertaaäänestän.eu        

EU-asiat 
 

Toukokuussa 2019 EU-kansalaiset äänestävät seuraavan Euroopan parlamentin jäsenistä. Kokosimme yhteen kattavan tietopaketin vaaleista.

Veden kierrätys voi olla yksi ratkaisu vesipulaan.        

Yhteiskunta 
 

Vesipula on kasvava ongelma Euroopassa. Parlamentti haluaa turvata EU:n makean veden varat edistämällä veden kierrätystä maatalouden tarpeisiin.

Jaa sivu Twitter

🇪🇺 on rauhaa 🇪🇺 on turvallisuutta 🇪🇺 on solidaarisuutta 🇪🇺 on moninaisuutta 🇪🇺 on mahdollisuuksia 🇪🇺 olet SINÄ Ole… https://t.co/kVGC84I5Dp

Katso myös: 

Infografiikka: kartta maailman maista, joiden kanssa EU neuvottelee parhaillaan kauppasopimusta        

Maailma 
 

EU neuvottelee lukuisia kauppasopimuksia, joiden viimeistelyyn vaaditaan Euroopan parlamentin hyväksyntä. Lue käynnissä olevista neuvotteluista koosteestamme.

Täysistunnon agendalla ensi viikolla on eläinkuljetuksia, EU-Singapore -kauppasopimus,  jäteveden kierrätys ja paljon muuta.        

EU-asiat 
 

Strasbourgin täysistunnon agendalle mahtuu myös muun muassa eläinten kuljetusolot, ulkomaiset investoinnit ja jäteveden uudelleenkäyttö maataloudessa.

Parlamentissa tällä viikolla        

EU-asiat 
 

Tällä viikolla parlamentissa uudistetaan Euroopan solidaarisuusjoukkoja, pohditaan brexitin vaikutusta Erasmus+-ohjelmaan ja järjestetään digikonferenssi.

banner        
Pääaihe 

Pääaihe 
Digitaaliset sisämarkkinat 

Talous 
 

Miten EU:n digitaalisia sisämarkkinoita kehitetään? Parlamentti tekee töitä mm. roaming-maksujen, verkkokaupan ja geoblokkauksen saralla.

Mail notification 

Tilaa ilmoitukset haluamistasi aiheista