Pääaiheet 

Featured 

Myös lemmikit voivat lähteä lomalle Eurooppaan, kunhan niillä on mikrosiru, lemmikkipassi ja tarvittavat lääkitykset ja rokotukset        

Yhteiskunta 
 

Voit ottaa lemmikkisi mukaan lomalle Eurooppaan, mutta ennen lähtöä kannattaa tutustua muutamiin sääntöihin. Kokosimme olennaisimmat yhteen.

Alumiinia valmiina kuljetukseen.  ©AP Images/European Union-EP        

Talous 
 

Suojautuakseen epäreiluilta tuontitulleilta EU voi muun muassa vedota Maailman kauppajärjestöön tai käydä täyteen kauppasotaan.

Jaa sivu Twitter

Roaming-maksujen lakkauttamisen jälkeen parlamentti haluaa nyt tehdä ulkomaanpuheluista edullisempia. Katso videolt… https://t.co/7Zjk2rdtoS

Katso myös: 

Sotilaita kadulla turvaamassa rauhan viime vuosina yleistyneiden terrori-iskujen jälkeen.        

Turvallisuus 
 

Terrorismin torjuminen on yksi EU:n prioriteeteista. Kokosimme yhteen tärkeimpiä faktoja terrorismista ja EU:n toimista sitä vastaan.

Infografiikka terrori-iskujen sekä niihin liittyvien kuolonuhrien ja pidätysten määrän muutoksesta vuosien 2014 ja 2017 välillä.        

Turvallisuus 
 

Terrorismin uhka on muuttunut viime vuosina. Katso grafiikasta terrori-iskujen sekä niihin liittyvien kuolonuhrien ja pidätysten määrän muutos vuoden 2014 jälkeen.

Kuva niitystä, jonka toinen puoli on kuivunut. Ilmastonmuutos vaikuttaa jo nyt monin tavoin Euroopassa.        

Yhteiskunta 
 

Kokosimme yhteen keskeisiä tietoja ilmastonmuutoksesta Euroopassa: alueelliset vaikutukset, suurimmat saastuttajat, päästöjen vähennys ja paljon muuta.

Ylhäältä päin otettu kuva Euroopan parlamentin rakennuksesta Strasbourgissa        

EU-asiat 
 

Parlamentin kevätkausi on ollut vaiherikas: maahanmuutto, digitalous, pitkän aikavälin budjetti ja EU:n tulevaisuus olivat vain muutamia kevään aiheista.

Mail notification 

Tilaa ilmoitukset haluamistasi aiheista