Pääaiheet 

Featured 

Schengen-tietojärjestelmän (SIS) jäsenmaat        

Turvallisuus 
 

Schengenin tietojärjestelmää vahvistetaan eurooppalaisten turvallisuuden takaamiseksi. Katso infografiikastamme, mikä muuttuu.

Jaa sivu Twitter

#Schengen-tietojärjestelmää vahvistetaan eurooppalaisten turvallisuuden takaamiseksi. Katso infografiikastamme, mik… https://t.co/3nFHDBaqDv

Katso myös: 

EU päivittää päästökauppajärjestelmäänsä        

Yhteiskunta 
 

EU:n päästökauppajärjestelmän tavoitteena on teollisuuden hiilidioksidipäästöjen vähentäminen. Miten järjestelmä toimii ja miksi sitä on uudistettava?

Taakanjakoasetus edistää EU:n kunnianhimoisia ilmastotavoitteita        

Yhteiskunta 
 

Taakanjakoasetuksessa vahvistetaan päästöjen vähentämistä koskevat kansalliset tavoitteet, jotka auttavat EU:ta täyttämään Pariisin sopimuksen mukaiset sitoumuksensa.

© European Union 2018 -EP        

EU-asiat 
 

Parlamentin ja komission järjestämä konferenssi esittelee EU:n tutkimus- ja innovaatiotoiminnan vaikutuksia kansalaisten arkielämään 27. marraskuuta.

Parlamentissa tällä viikolla        

EU-asiat 
 

Mepit äänestävät tällä viikolla työntekijöiden oikeuksista, rekkojen hiilidioksidipäästöjen vähentämisestä ja tehokkaammasta tietojenvaihdosta EU:ssa.

Puhemies Tajani ja Bono, U2-yhtyeen keulakuva ja köyhyyttä vastaan taistelevan ONE-järjestön perustaja        

EU-asiat 
 

U2-yhtyeen keulakuva ja köyhyyttä vastaan taistelevan ONE-järjestön perustaja Bono vieraili Euroopan parlamentissa 10. lokakuuta.

Vuoden 2018 Saharov-palkinnon saajaksi valitut kolme finalistia ovat Oleg Sentsov, 11 siirtolaisia Välimerellä pelastavaa järjestöä ja Nasser Zefzafi.        

EU-asiat 
 

Vuoden 2018 Saharov-palkinnon saajaksi valitut kolme finalistia ovat Oleg Sentsov, 11 siirtolaisia Välimerellä pelastavaa järjestöä ja Nasser Zefzafi.

Parlamentissa tällä viikolla: Facebook, muovijäte, vuoden 2018 Saharov-palkinto, vaalitarkkailu ja paljon muuta        

EU-asiat 
 

Parlamentti vaatii tutkimusta Facebookin tietojen väärinkäytöstä, äänestää muovijätteen vähentämisestä ja julkistaa finalistit Saharov-palkinnon saajaksi.

Mail notification 

Tilaa ilmoitukset haluamistasi aiheista