Pääaiheet 

Featured 

Kuva sulavasta jäätiköstä. Ilmastonmuutos vaikuttaa Euroopassa monin tavoin jo nyt. Kuva: Ezra Comeau-Jeffrey / Unsplash.        

Yhteiskunta 
 

Ilmastonmuutoksen hillitseminen on keskeinen aihe parlamentin agendalla. Kokosimme yhteen faktoja ilmastonmuutoksesta ja EU:n toimista sitä vastaan.

Jaa sivu Twitter

Nuorisotyöttömyys on yhä merkittävä ongelma Euroopassa. Katso, mihin toimiin EU:ssa on ryhdytty sen ratkaisemiseksi… https://t.co/JIXPe1TUd3

Katso myös: 

Sotilaita kadulla turvaamassa rauhan viime vuosina yleistyneiden terrori-iskujen jälkeen.        

Turvallisuus 
 

Euroopassa on tapahtunut joukko terrori-iskuja vuoden 2015 jälkeen. Miten EU on vastannut terrorismiin? Entä keitä terroristit ovat?

Top Story: International Trade ©AP Images/European Union-EP        
Pääaihe 

Pääaihe 
Kansainvälinen kauppa 

Talous 
 

Globalisaatio tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia uhkien lisäksi. EU haluaa hyötyä kansainvälisen kaupan eduista ja minimoida riskit.

Ihmisjoukko ylhäältä päin        

Talous 
 

Globalisaation myötä vienti on kasvanut ja työpaikat lisääntyneet Euroopassa. Lue alta, miten muuten EU on hyötynyt globalisaatiosta.

Antwerpenin satama        

Talous 
 

Miksi EU:n kauppapolitiikalla on merkitystä globalisoituneessa taloudessa? Entä miten se käytännössä toimii? Lue vastaukset alta.

Cover picture for European elections 2019: what’s next? article        

EU-asiat 
 

Miten uusi Euroopan parlamentti järjestäytyy vaalien jälkeen? Entä miten komission puheenjohtaja valitaan? Katso infografiikastamme.

Sähköposti-ilmoitus 

Tilaa ilmoitukset haluamistasi aiheista