Pääaiheet 

Featured 

Kuva niitystä, jonka toinen puoli on kuivunut. Ilmastonmuutos vaikuttaa jo nyt monin tavoin Euroopassa.        

Ilmastonmuutos Euroopassa: tilastoja ja tietoa 

Yhteiskunta 
 

Kokosimme yhteen keskeisiä tietoja ilmastonmuutoksesta Euroopassa: alueelliset vaikutukset, suurimmat saastuttajat, päästöjen vähennys ja paljon muuta.

Ylhäältä päin otettu kuva Euroopan parlamentin rakennuksesta Strasbourgissa        

EU-asiat 
 

Parlamentin kevätkausi on ollut vaiherikas: maahanmuutto, digitalous, pitkän aikavälin budjetti ja EU:n tulevaisuus olivat vain muutamia kevään aiheista.

Jaa sivu Twitter

Kelloja siirretään kahdesti vuodessa EU:ssa. Pitäisikö käytännön jatkua vai ei? Kerro mielipiteesi komissiolle ja v… https://t.co/rDVbsdqoTe

Katso myös: 

Parlamentin agendalla tällä viikolla: kyberturvallisuus, seksuaalinen häirintä, vanhempainvapaat ja paljon muuta.        

EU-asiat 
 

Valiokunnissa äänestetään tällä viikolla muun muassa kyberturvallisuudesta, miesten oikeudesta isyysvapaaseen ja seksuaalisen häirinnän vastaisista keinoista.

Video heinäkuun täysistunnon kohokohdista: mepit keskustelivat muun muassa tekijänoikeuksista, puolustusyhteistyöstä ja maantieliikenteestä.        

EU-asiat 
 

Tekijänoikeussääntöjen uudistus, rajaturvallisuus ja tiiviimpi puolustusyhteistyö olivat muutamia tämän viikon täysistunnon keskustelunaiheista.

Itävalta on EU:n neuvoston puheenjohtajavaltio heinäkuusta 2018 alkavan puolivuotiskauden. Itävallan puheenjohtajuuskauden virallinen logo  "eu2018at"        

EU-asiat 
 

Itävalta on aloittanut EU:n neuvoston puheenjohtajamaana 1. heinäkuuta 2018. Kysyimme itävaltalaismepeiltä, mitä he odottavat tulevalta puolivuotiskaudelta.

Strasbourgin täysistunnon agendalla: EU:n ulkorajojen turvallisuus, 3D-tulostaminen, tekijänoikeudet ja paljon muuta.        

EU-asiat 
 

Mepit äänestävät uusista ulkorajasäännöistä, arvioivat kesäkuun EU-huippukokouksen lopputuloksia ja keskustelevat EU:n tulevaisuudesta Puolan pääministerin kanssa.

Mail notification 

Tilaa ilmoitukset haluamistasi aiheista