Pääaiheet 

Featured 

Oleg Sentsov voitti vuoden 2018 Saharov-palkinnon        

EU-asiat 
 

Joulukuun täysistunto tuki EU-Japani-vapaakauppasopimusta, myönsi Saharov-palkinnon Oleg Sentsoville ja kunnioitti Strasbourgin terrori-iskun uhrien muistoa.

Pariisin 13. marraskuuta tapahtuneessa terrori-iskussa kuoli 130 ihmistä ja haavoittui satoja        

Turvallisuus 
 

Yhteistyö kansallisten viranomaisten välillä, radikalisoitumisen ehkäisy ja terrorismin rahoituksen estäminen – muun muassa näin mepit haluavat torjua terrorismia.

Jaa sivu Twitter

Nyt voit matkustaa, shoppailla, soitella ja katsoa suosikkisarjojasi kaikkialla EU:ssa ilman rajoituksia ja ylimäär… https://t.co/N8xOIs5QaZ

Katso myös: 

Sentinel-2B-satelliitin laukaisu Ranskan Guayanassa sijaitsevasta EU:n avaruuskeskuksesta 7.3.2017. ©ESA–Stephane Corvaja, 2017        

Talous 
 

Viestintä, maatalous, luonnonkatastrofien tarkkailu, meripelastus... Kaikki nämä ja monet muut alat tarvitsevat toimivaa avaruusteknologiaa tuekseen.

Täysistunnossa ensi viikolla: Saharov-palkinto, EU-Japani-kauppasopimus, syöpää aiheuttavat aineet ja paljon muuta.        

EU-asiat 
 

Joulukuun täysistunto myöntää vuoden 2018 Saharov-palkinnon ja äänestää uudesta EU:n ja Japanin välisestä vapaakauppasopimuksesta.

Parlamentissa tällä viikolla        

EU-asiat 
 

Tällä viikolla valiokunnissa äänestetään terrorismin vastaisista toimista, torjunta-aineiden lupamenettelystä ja päivityksistä viisumisääntöihin.

Parlamentin agendalla tällä viikolla: EU:n tulevaisuus, rajatarkastukset, Länsi-Balkan        

EU-asiat 
 

Tällä viikolla mepit mm. keskustelevat EU:n tulevaisuudesta Tanskan pääministerin kanssa ja arvioivat Länsi-Balkanin maiden kehitystä kohti EU-jäsenyyttä.

Mail notification 

Tilaa ilmoitukset haluamistasi aiheista