EU-asiat 

Tämän kategorian tuotteet 

Täysistunnon aiheita ensi viikolla: EU:n ulkorajojen turvaaminen, väärinkäytösten paljastajien suojelu, autojen turvallisuus, brexit, ilmastonmuutos ja paljon muuta.        

EU-asiat 
 

Päättyvän istuntokauden viimeisessä täysistunnossa äänestetään muun muassa tieturvallisuuden parantamisesta ja ulkorajojen suojaamisesta.

EU on ryhtynyt toimiin sopimuksettoman brexitin varalta.        

EU-asiat 
 

EU on ryhtynyt toimiin estääkseen mahdollisen sopimuksettoman brexitin negatiiviset vaikutukset unionin kansalaisiin ja yrityksiin. Kokosimme yhteen keskeiset toimet.

#MyEUmoment-videokilpailun voittajat kampanjoivat äänestysaktiivisuuden nostamiseksi Tällä kertaa äänestän -hankkeessa. Jo yli 100 000 eurooppalaista on sitoutunut äänestämään vuoden 2019 EU-vaaleissa sivuilla www.tälläkertaaäänestän.eu        

EU-asiat 
 

Toukokuussa 2019 EU-kansalaiset äänestävät seuraavan Euroopan parlamentin jäsenistä. Kokosimme yhteen kattavan tietopaketin vaaleista.

Parlamentissa tällä viikolla: työ- ja yksityiselämän tasapaino, Euroopan sosiaalirahasto ja paljon muuta        

EU-asiat 
 

Työn ja yksityiselämän yhteensovittaminen, tuoreimmat brexit-käänteet ja EU:n kaasumarkkinat ovat Brysselin täysistunnon agendalla.

Maaliskuun toisen täysistunnon kohokohtia: autojen päästöt, syöpää aiheuttavat aineet, tekijänoikeudet, kertakäyttömuovien kielto ja kellojen siirtelyn lopettaminen        

EU-asiat 
 

Tällä viikolla mepit hyväksyivät tekijänoikeussääntöjen uudistuksen, kertakäyttömuovien kiellon sekä tiukemmat päästörajat uusille autoille.

Strasbourgin täysistunnon aiheita ensi viikolla: tekijänoikeudet, kertakäyttömuovit, juomavesi ja paljon muuta        

EU-asiat 
 

Maaliskuun toisessa täysistunnossa äänestetään mm. tekijänoikeusdirektiivistä, kertakäyttömuoveista ja kellojen siirtelyn lopettamisesta.

Maaliskuun täysistunnon kohokohtia: brexit, ilmastotoimet, kansalaisaloitteet ja paljon muuta        

EU-asiat 
 

Tämän viikon täysistunnossa mepit hyväksyivät brexit-toimia, tukivat uusia esteettömyyssääntöjä ja äänestivät kyberturvallisuuslain puolesta.

Täysistunnon aiheita ensi viikolla: tietoturva, esteettömät palvelut vammaisille ja vanhuksille, Euroopan solidaarisuusjoukot ja paljon muuta        

EU-asiat 
 

Tilannekatsaus brexitiin, kyberturvallisuusuhat sekä EU:n ja Venäjän suhteet ovat vain muutamia maaliskuun ensimmäisen täysistunnon aiheita.

Parlamentissa tällä viikolla        

EU-asiat 
 

Tällä viikolla parlamentissa puhutaan niin työn ja perheen yhteensovittamisesta kuin tekijänoikeuksista ja veronkierrostakin.