EU-asiat 

Tämän kategorian tuotteet 

Parlamentissa tällä viikolla: ihmisoikeusviikko, sosiaaliturva ja syöpää aiheuttavat aineet        

EU-asiat 
 

Reilumpi sosiaaliturva, väärinkäytösten ilmiantajien suojeleminen ja ihmisoikeuksien puolustaminen ovat parlamentin agendalla tällä viikolla.

Parlamentissa tällä viikolla        

EU-asiat 
 

EU:n pitkän aikavälin budjetti, kauppasuhteet Japanin kanssa ja uudet joukkorahoitusta koskevat säännöt ovat viikon agendalla parlamentissa.

Lokakuun täysistunnossa äänestettiin kertakäyttömuovien kiellosta, tiemaksuista ja antibioottien käytöstä maatiloilla sekä julkistettiin vuoden 2018 Saharov-palkinnon saaja        

EU-asiat 
 

Tiettyjen kertakäyttömuovituotteiden kielto, antibioottien käytön rajoittaminen maatiloilla ja EU:n rajavalvonnan tehostaminen olivat täysistunnon aiheita.

Täysistunnossa tällä viikolla: kertakäyttömuovit, juomaveden laatu, EU:n tulevaisuus ja paljon muuta        

EU-asiat 
 

Lokakuun toisessa täysistunnossa mepit äänestävät muovijätteen vähentämisestä, juomaveden laadun parantamisesta ja Facebookin käyttäjien tietojen turvaamisesta.

© European Union 2018 -EP        

EU-asiat 
 

Parlamentin ja komission järjestämä konferenssi esittelee EU:n tutkimus- ja innovaatiotoiminnan vaikutuksia kansalaisten arkielämään 27. marraskuuta.

Parlamentissa tällä viikolla        

EU-asiat 
 

Mepit äänestävät tällä viikolla työntekijöiden oikeuksista, rekkojen hiilidioksidipäästöjen vähentämisestä ja tehokkaammasta tietojenvaihdosta EU:ssa.