EU-asiat 

Tämän kategorian tuotteet 

Ylhäältä päin otettu kuva Euroopan parlamentin rakennuksesta Strasbourgissa        

EU-asiat 
 

Parlamentin kevätkausi on ollut vaiherikas: maahanmuutto, digitalous, pitkän aikavälin budjetti ja EU:n tulevaisuus olivat vain muutamia kevään aiheista.

Parlamentin agendalla tällä viikolla: kyberturvallisuus, seksuaalinen häirintä, vanhempainvapaat ja paljon muuta.        

EU-asiat 
 

Valiokunnissa äänestetään tällä viikolla muun muassa kyberturvallisuudesta, miesten oikeudesta isyysvapaaseen ja seksuaalisen häirinnän vastaisista keinoista.

Video heinäkuun täysistunnon kohokohdista: mepit keskustelivat muun muassa tekijänoikeuksista, puolustusyhteistyöstä ja maantieliikenteestä.        

EU-asiat 
 

Tekijänoikeussääntöjen uudistus, rajaturvallisuus ja tiiviimpi puolustusyhteistyö olivat muutamia tämän viikon täysistunnon keskustelunaiheista.

Itävalta on EU:n neuvoston puheenjohtajavaltio heinäkuusta 2018 alkavan puolivuotiskauden. Itävallan puheenjohtajuuskauden virallinen logo  "eu2018at"        

EU-asiat 
 

Itävalta on aloittanut EU:n neuvoston puheenjohtajamaana 1. heinäkuuta 2018. Kysyimme itävaltalaismepeiltä, mitä he odottavat tulevalta puolivuotiskaudelta.

Strasbourgin täysistunnon agendalla: EU:n ulkorajojen turvallisuus, 3D-tulostaminen, tekijänoikeudet ja paljon muuta.        

EU-asiat 
 

Mepit äänestävät uusista ulkorajasäännöistä, arvioivat kesäkuun EU-huippukokouksen lopputuloksia ja keskustelevat EU:n tulevaisuudesta Puolan pääministerin kanssa.

Infografiikka: Faktatietoa EU-instituutioista        

EU-asiat 
 

Mitä parlamentti tekee, entä komissio? Mitä tarkoitetaan Eurooppa-neuvostolla ja miten se eroaa Euroopan unionin neuvostosta?

Parlamentissa tällä viikolla        

EU-asiat 
 

Julkinen Facebook-kuuleminen, EU-arvot Unkarissa ja korkean tason kulttuuriperintökonferenssi - tässä muutamia aiheita tämän viikon agendalta parlamentissa.

Parlamentin agendalla tällä viikolla: tekijänoikeudet, 3D-tulostus, antibioottiresistenssi ja paljon muuta        

EU-asiat 
 

Mepit äänestävät internet-ajan tekijänoikeussäännöistä ja ehdottavat toimia antibioottiresistenssiä vastaan. Kulttuuriperintökonferenssin ilmoittautumisaika jatkuu.

Video: viisi olennaista keskustelua kesäkuun täysistunnosta. Mepit keskustelivat muun muassa parlamentin paikkajaosta, muuttoliikekriisistä, droonien turvallisesta käytöstä ja Euroopan tulevaisuudesta.        

EU-asiat 
 

Tiukemmat säännöt drooneille, parlamentin uusi paikkajako, muuttoliike ja paljon muuta – kokosimme yhteen kesäkuun täysistunnon tärkeimmät aiheet.

Video: Strasbourgin täysistunnon agendalla: droonit, Iranin ydinsopimus, Euroopan tulevaisuus ja paljon muuta.        

EU-asiat 
 

Mepit äänestävät uusista säännöistä drooneille, pohtivat Euroopan tulevaisuutta Alankomaiden pääministeri Rutten kanssa ja keskustelevat Iranin ydinsopimuksesta.