EP Newshub on uudenlainen palvelu parlamentin sidosryhmille. 

754 meppiä, 7 poliittista ryhmää, yksi puhemies ja institutionaaliset uutiset ovat nyt kaikki yhdellä sivulla, joka kokoaa päivitetyt parlamentin eri verkkopalveluista kerätyt uutiset yhteen paikkaan. Palvelun nimi on EP Newshub. Lue nyt lisää palvelun sisällöstä ja toiminnasta ja tutustu sen jälkeen palveluun itse.

"EP Newshub on avoin ikkuna kansalaisille parlamentin toimintaan. Se on myös innovatiivinen ja antaa parlamentin jäsenille mahdollisuuden kehittää interaktiivista vuoropuhelua kansalaisten kanssa ja kansalaisille puolestaan mahdollisuuden vahvistaa yhteyksiä edustajiensa kanssa", tiedotuksesta vastaava varapuhemies Anni Podimata (S&D, Kreikka) totesi.


Tiedotuksesta yhdessä varapuhemies Podimatan kanssa vastuussa oleva varapuhemies Othmar Karas (EPP, Itävalta) oli samoilla linjoilla: "Newshub ei ole pelkkää tiedonvälitystä, vaan se on myös ihmisten huolien ja ajatusten kuuntelemista. Siten voimme parhaiten toimia yli 500 miljoonan ihmisen äänenä. Lisäksi osoitamme jälleen, että pyrimme olemaan maailman läpinäkyvin ja avoimin parlamentti."


Mitä Newshub merkitsee käytännössä?


Voit tästä lähtien seurata yhden sivun kautta reaaliajassa, mitä mieltä mepit ovat ajankohtaisista teemoista. Voit myös seurata parlamentin uutisia, eri poliittisia ryhmiä tai päivänpolttavia aiheita - tällä hetkellä esimerkiksi ACTA:a.


Tutustu ja kokeile palvelua! Linkki palveluun oikeassa sivupalkissa.

EP Newshub pähkinänkuoressa 
  • Reaaliaikainen 
  • Poliittinen 
  • Muokattavissa käyttäjän tarpeiden mukaan 
  • Mukana yli 700 eri lähdettä 
  • Ottaa päivityksiä blogeista, internet-sivuilta, Facebookista, Twitteristä, YouTubesta ja Flickristä