EU älypuhelimessasi: sovellus esittelee EU:n hyötyjä 

 
 

Jaa tämä sivu: 

Parlamentin kehittämä älypuhelinsovellus kertoo, miten EU vaikuttaa jokapäiväiseen elämäämme ja kannustaa kaikkia mukaan kehittämään yhteistä tulevaisuuttamme.

Mitä Eurooppa käytännössä tarkoittaa

Citizens’ App –sovellus tarjoaa valtavasti tietoa Euroopan unionin vaikutuksista arkielämän eri osa-alueilla. Oletko luomu-viljelijä? Harrastatko urheilua? Haluaisitko tehdä vapaaehtoistöitä? EU-säännöt voivat helpottaa elämääsi monin tavoin, ja uusi sovellus kertoo, mistä on kyse.

Sovelluksen toisessa osassa katsotaan, mitä EU tekee alueellisella tasolla ympäri Eurooppaa. Myös sinun alueellasi on todennäköisesti käynnissä jokin EU-hanke, jolla pyritään parantamaan kansalaisten elintasoa.

Jätä jälkesi

Sovelluksessa katsotaan myös tulevaisuuteen: sieltä löytyy tutkimustietoa esimerkiksi ilmastonmuutoksesta, kyberpuolustuksesta ja ulkosuhteista, jotka auttavat ymmärtämään niitä muutoksia, jotka muokkaavat yhteiskuntaamme tulevina vuosina.

Loppujen lopuksi EU on juuri sellainen kuin me siitä teemme, ja tämän vuoksi sovellus auttaa sinua löytämään itseäsi kiinnostavia hankkeita alueeltasi sekä pysymään ajan tasalla niiden etenemisestä. Voit säästää suosikkeihin tapahtumia, jakaa ne ystäviesi kanssa ja arvostella niitä. Osallistu, tapaa ihmisiä, jotka jakavat arvosi ja huolenaiheesi, ja auta rakentamaan parempi Eurooppa!

Sovellus on saatavilla kaikilla EU:n 24 virallisella kielellä. Lataa se ilmaiseksi Applen App Storesta ja Google Play storesta.