Turvallisuus 

Tämän kategorian tuotteet 

10 000 uutta rajavartijaa Euroopan raja- ja merivartiovirasto Frontexille        

Turvallisuus 
 

Mepit äänestävät 17. huhtikuuta aloitteesta perustaa Euroopan raja- ja merivartiostolle 10 000 rajavartijan pysyvät joukot vuoteen 2027 mennessä.

Pariisin 13. marraskuuta tapahtuneessa terrori-iskussa kuoli 130 ihmistä ja haavoittui satoja        

Turvallisuus 
 

Yhteistyö kansallisten viranomaisten välillä, radikalisoitumisen ehkäisy ja terrorismin rahoituksen estäminen – muun muassa näin mepit haluavat torjua terrorismia.

Schengen-tietojärjestelmän (SIS) jäsenmaat        

Turvallisuus 
 

Schengenin tietojärjestelmää vahvistetaan eurooppalaisten turvallisuuden takaamiseksi. Katso infografiikastamme, mikä muuttuu.

Viidensadan euron seteleitä lasketaan. ©AP Images/Euroopan unioni-EP        

Turvallisuus 
 

Mepit haluavat tehostaa terrorismin ja rikollisuuden vastaista taistelua tarkemmalla rahavirtojen kontrollilla ja rahanpesun vastaisilla toimilla.

Sotilaita kadulla turvaamassa rauhan viime vuosina yleistyneiden terrori-iskujen jälkeen.        

Turvallisuus 
 

Terrorismin torjuminen on yksi EU:n prioriteeteista. Kokosimme yhteen tärkeimpiä faktoja terrorismista ja EU:n toimista sitä vastaan.

Infografiikka terrori-iskujen sekä niihin liittyvien kuolonuhrien ja pidätysten määrän muutoksesta vuosien 2014 ja 2017 välillä.        

Turvallisuus 
 

Terrorismin uhka on muuttunut viime vuosina. Katso grafiikasta terrori-iskujen sekä niihin liittyvien kuolonuhrien ja pidätysten määrän muutos vuoden 2014 jälkeen.