Uutishuone 

Suodata 

 

The Conference of Presidents held a meeting on 28 May ahead of the informal dinner of the EU heads of State and Government, scheduled today, and it committed to the following:

 

This booklet contains fact sheets with information on electoral rules, poll opening and closing times and candidates for the 2019 European election in EU member states.

 

Tässä tiedotteessa muistutetaan toimittajia EU-vaalipäivien ja vaali-illan 26.5. aikataulusta sekä näiden päivien aikana median käytössä olevista palveluista.

 

Euroopan parlamentin tiedotuspalvelu tarjoaa medialle koonnin EU-vaaleihin liittyvistä kansallisista faktoista, tapahtumista ja keskusteluista.

 

Tässä tiedotteessa esitellään EU-vaalipäivien ja vaali-illan 26.5. aikataulu sekä näiden päivien aikana median käytössä olevat palvelut.

       
 

Media-akkreditointi 

Toimittajat, valokuvaajat ja audiovisuaalisen median edustajat tarvitsevat lehdistöakkreditoinnin ja/tai erillisen kuvausluvan voidakseen työskennellä Euroopan parlamentin tiloissa.

FAQ - usein kysyttyä 

Miten Euroopan parlamentin jäsenet työskentelevät, kuinka paljon palkkaa he saavat ja mitkä ovat heidän kulunsa? Tässä koosteessa on vastaukset näihin ja muihin usein toistuviin kysymyksiin, jotka koskevat parlamentin työtapoja ja toimintakuluja.

Ota yhteyttä 

Euroopan parlamentin lehdistöpalvelu koostuu tiedottajista, joiden tehtävänä on avustaa toimittajia ja antaa näille tietoja valiokuntien ja täysistunnon työstä ja päätöksistä.