Uutishuone 

LIBE 
 

EU countries should be able to issue humanitarian visas at embassies and consulates abroad, so people seeking protection can access Europe without risking their life.

BUDG 
 

Budgets Committee MEPs demanded an EU budget for 2019 capable of tackling the numerous challenges that the EU continues to face, in a vote on Tuesday.

AFET 
DEVE 
DROI 
 

Non-governmental organisations saving migrants in the Mediterranean Sea, Oleg Sentsov and Nasser Zefzafi were shortlisted for the 2018 Sakharov Prize on Tuesday.

       
 

Media-akkreditointi 

Toimittajat, valokuvaajat ja audiovisuaalisen median edustajat tarvitsevat lehdistöakkreditoinnin ja/tai erillisen kuvausluvan voidakseen työskennellä Euroopan parlamentin tiloissa.

FAQ - usein kysyttyä 

Miten Euroopan parlamentin jäsenet työskentelevät, kuinka paljon palkkaa he saavat ja mitkä ovat heidän kulunsa? Tässä koosteessa on vastaukset näihin ja muihin usein toistuviin kysymyksiin, jotka koskevat parlamentin työtapoja ja toimintakuluja.

Ota yhteyttä 

Euroopan parlamentin lehdistöpalvelu koostuu tiedottajista, joiden tehtävänä on avustaa toimittajia ja antaa näille tietoja valiokuntien ja täysistunnon työstä ja päätöksistä.