Vijesti 

Featured 

Swimming safely in European waters        

Društvo 
 

Prema godišnjem izvješću Europske agencije za okoliš, oko 85 posto kupališta u Europi ocijenjeno je izvrsnim, što znači da ne sadrže zagađivače štetne za ljudsko zdravlje i okoliš.

Putovanje Europom s vašim kućnim ljubimcem        

Društvo 
 

Vašeg ljubimca požete povesti sa sobom na ljetovanje u Europskoj uniji, ali stroga pravila vrijede. Saznajte više.

Your rights while travelling in Europe        

Društvo 
 

Došlo je ljeto, vrijeme kada brojni Europljani putuju u toplije krajeve. No, što ako nešto s letom ili vlakom ne krene po planu? Upoznajte se sa svojim pravima.

Aerial view of the European Parliament in Strasbourg during the European Youth Event 2018 on the first and second of of June        

Europska pitanja 
 

Od upućenih radnika, migracija i budućnosti Europe do višegodišnjeg proračuna i digitalnog gospodarstva... evo koje su teme obilježile prvu polovicu 2018.

Podijelite na Twitter

Fond solidarnosti pomaže državama članicama u slučaju prirodnih katastrofa kao što su požari, poplave i potresi. Sa… https://t.co/GR3Q42rZoc

Vidi također: 

Security patrol activity to prevent terrorism. Photo by Manu Sanchez on Unsplash        

Sigurnost 
 

Borba protiv terorizma jedan je od prioriteta Europske unije. Otkrijte činjenice o terorizmu u Europi i saznajte više o protuterorističkim mjerama.

European Health Insurance Card: keeping you safe abroad        

Društvo 
 

Iznenadna boljka može naštetiti i najbolje pripremljenim ljetovanjima. Izbjegnite neugodna iznenađenja i pripremite svoju Europsku karticu zdravstvenog osiguranja. Više u videu ispod.

terrorism victims and attacks        

Sigurnost 
 

Terorističke prijetnje promijenile su se zadnjih nekoliko godina. Provjerite naš mali grafički prikaz broja napada, smrtnih stradanja i uhićenja od 2014.

Mail notification 

Prijavite se za primanje novosti