Citizens’ App: Lokalni projekti Europske unije na Vašem pametnom telefonu 

 
 

Podijeli ovu stranicu: 

Nova mobilna aplikacija Europskog parlamenta omogućuje jednostavni pregled lokalnih i nacionalnih projekata Europske unije, vijesti i planova za budućnost.

Citizens' App sadrži mnoštvo informacija o utjecaju Europske unije na svakodnevni život u državama članicama. Bavite li se privatnim poduzetništvom ili sportom, želite li volontirati ili pronaći posao, živite li u Hrvatskoj ili inozemstvu? Aplikacija omogućuje uvid u projekte i pravila EU-a na 24 službena jezika EU-a, s pretraživanjem prema različitim područjima interesa i lokaciji, a sve će se informacije redovito ažurirati.


Ostavite trag


Aplikacija također sadrži poveznice za istraživanja i analize o temama kao što su klimatske promjene, računalna obrana ili vanjski poslovi te objašnjava trendove koji mijenjaju društvo.


Pomaže u pronalasku projekata i događanja u koje se možete osobno uključiti. Evente možete podijeliti s prijateljima i ocijeniti ih. Stoga, preuzmite aplikaciju, pronađite zanimljive europske projekte u Vašoj blizini i upoznajte nove ljude koji dijele vaše interese.


Više o tehničkim mogućnostima aplikacije saznajte u priopćenju za javnost.


Preuzmite aplikaciju na Apple App storeu i Google playu.